Még bárki pályázhat a MODEM IDŐK és a Prím közös honlappályázatára!

Egyéni weblap kerestetik

Szalay Dániel, 2001. december 4. 22:06
Még tart a MODEM IDŐK és a Prím Média közös honlappályázata, amely iránt egyébként nagy érdeklődés mutatkozik. Közel egy hónapig még bárki pályázhat! A verseny győztese az elismerésen és az így szerzett hírnéven túl ellátogathat a Petőfi Rádió stúdiójába, megkaphatja a Microsoft Frontpage 2002 szoftvercsomagot, és egy évig ingyenesen juthat hozzá a kiadónk által gondozott Internet Kalauzhoz és a Business Online-hoz, valamint a PC World című laphoz.
A MODEM IDŐK a közszolgálati Petőfi adón minden csütörtökön este tíz órától fél órában sugárzott talkshow műsor. Készítői lelkes fiatalok. A pályázat kiírói kiemelkedően színvonalas egyéni weblapokat és annak készítőit keresik. A játékban bárki résztvehet, aki valamilyen szempontból különleges tartalmat szolgáltat a net hazai szögletében. Pályázni 2001. december 31-ig a MODEM IDŐK e-mail címén (modemidok@hungary.com), továbbá a http://www.net.hu/modemidok oldalról elérhető webes felületről lehet.

Az indulni szándékozók feltétlenül írják meg nevüket, életkorukat, e-mail címüket, telefonszámukat (hogy minél hamarabb utolérhető legyen, ha jó helyezést ér el), és természeten a benevezett weboldal címét (URL-jét) se feledjék megadni! Egy személy akár több különböző saját URL címet is beküldhet!

A www.net.hu/modemidok címen már elérhető néhány eddigi pályázó webcíme, amelyeket kivétel nélkül bátran ajánlhatunk a kedves netszörfözni vágyók figyelmébe.

Szempontok:

A honlapon bármilyen téma feldolgozható, akár az agysebészet, vagy a kutyakozmetika, mindez teljesen mindegy. A téma feldolgozása, az oldal küllemének igényessége és az ötletesség a három fő szempont, ami a versenyben számít.

A zsűri tagjai:

Szilágyi Árpád, Kitzinger Szonja, Dragon György (a zsűri elnöke), Bognár Ákos, Bódi Zoltán, Szalay Dániel, Varga Gábor.

Eredményhirdetés:

Pályázni 2001. december 31-én éjfélig lehet. A zsűri tagjai 2002. január 15-ig pontozással értékelik a honlapokat és kiválasztják a legjobb magyar egyéni weblapokat. A hivatalos eredményhirdetés 2002. január 17-én a MODEM IDŐK műsorában lesz, ám a Prím Online-on már január 17-én a délutáni órákban közzé tesszük a győztesek névsorát, és természetesen bemutatjuk a legjobb weboldalakat.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05