A prim.hu a távközlési liberalizációról

, 2001. december 9. 17:11
A Matáv monopóliumának 2001. év végi megszűnésével elkezdődik a verseny a távközlési piacon. Ehhez kapcsolódva a piac szereplői új ajánlatokkal, termékekkel jelennek meg a piacon. Ez a vállalati és lakossági felhasználók számára új helyzetet teremt: az óriási mennyiségű eltérő ajánlat között meg kell találniuk a számukra legkedvezőbbet. Ebben szeretne segítséget nyújtani kiadónk azzal, hogy egyre népszerűbb online kiadványa, a Prím Online hírei között új rovatot indít, a Liberalizáció csatornát.
A www.prim.hu kezdőoldaláról is közvetlenül elérhető csatorna a távközlési piac liberalizációjával kapcsolatos híranyagokat és információkat dolgozza fel. A friss hírek mellett az oldalon rovatokba rendezzük a témában korábban megjelent híreket, illetve azokat a cikksorozatokat, amelyek a Prím Kiadó Business Online című magazinjában jelentek meg, és többek között fényképes interjúkat is tartalmaznak a távközlési versenypiacot meghatározó szereplőkkel, vállalati vezetőkkel.

Az oldalhoz kapcsolódóan indítunk egy online Hírlevelet is, amelyben hetente összefoglaljuk és e-mailben kiküldjük az oldalon megjelent legújabb információkat.

A Liberalizáció rovat a tervek szerint decembertől három hónapon át él majd önálló életet - szerkesztőink szerint ez az időszak lesz a legizgalmasabb a versenypiac kialakulása szempontjából -, s kizárólagos főtámogatóként a Matáv segíti anyagilag a hírek és cikkek megjelentetését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09