Karl-Heinz Warum a Citrix Systems új közép-európai alelnöke

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 11. 19:26
Karl-Heinz Warumt, a Citrix Systems GmbH vezérigazgatóját azonnali hatállyal a Citrix Systems GmbH közép-európai alelnökének nevezték ki. A jövőben felelőssége nemcsak Németországra, Ausztriára és Svájcra terjed ki, hanem az összes kelet-európai országra is.
Ezekből az országokból épül fel a közép-európai értékesítési terület, melyet a a Münchenhez közeli Hallbergmoosból a Citrix Systems GmbH irányít. A Citrix Systems az alkalmazásszerver﷓ és portálszoftverek, valamint szolgáltatások globális piacvezetője, melynek székhelye Fort Lauderdale, Florida (USA).

Karl-Heinz Warum: „Nemrég jelenthettük be, hogy a Financial Times 100-as európai listáján szereplő cégek 95%-a és az FT Europe 500-as listáján megtalálható cégek több mint 70%-a, beleértve a 10 legjobb vállalatot is, már bevezette a Citrix alkalmazáskiszolgáló szoftvert. Az FT 500 eredményei jól mutatják a Citrix termékeinek egész Európában növekvő alkalmazását. Ez a növekedés annak köszönhető, hogy mi optimális módon védjük a már meglévő IT-befektetéseket, ugyanakkor IT-platformjainkat a jövőre terveztük. A német nyelvű országokban folytatott tevékenységünk bővítésén és intenzívebbé tételén túl, ahol már eddig is nagyon sikeresek voltunk, a jövőben a kelet-európai piacunk fejlesztésére is fogunk koncentrálni.”

Karl-Heinz Warum 1998-óta dolgozik a Citrixnél. Közép-európai területi igazgatóként kezdett, majd 1999-ben a Citrix Systems igazgatónak nevezték ki. 2000 októbere óta a Citrix Systems GmbH vezérigazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo Citrix

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50