200 millió dolláros megállapodás az Ericsson és a Compaq között

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 21. 13:24
Az Ericsson egy Svédország területére vonatkozó kiterjesztett szolgáltatási szerződéssel tovább bővítette eddigi együttműködését a Compaqkal. Az elkövetkezendő öt évben a Compaq fogja menedzselni az Ericsson meglévő információtechnológiai erőforrásait, és a jelenleginél több svédországi Ericsson-telephely számára fog újabb Compaq „Computing on Demand” szolgáltatásokat nyújtani.
A szerződést összesen 200 millió dollár értékben bővítik. A „Computing on Demand” a Compaq technológiailag erős pontjait – a szervereket, a tárolást, a drót nélküli kézi eszközöket és a PC-ket – egyesíti a Compaq Global Services architektúra, menedzselés és támogatás területén szerzett kiváló adottságaival, így a vállalatok rugalmasabban tudják ellenőrizni információtechnológiai infrastruktúrájuk tervezését, menedzselését és költségeit.

A Compaq vállal felelősséget az Ericsson svédországi telephelyein, így a cég központjában is az Ericsson információtechnológiai infrastruktúrájának jelentős részéért, ami a hardverek eszközkezelését, a szolgáltatásokat, a tevékenységeket, valamint a PC-munkaállomások és nyomtatók támogatását jelenti.

Kulcsszavak: Compaq Ericsson +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09