AppsWorld, az e-business jelene és jövője

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 28. 09:41
2002. január 15. és 18. között Amsterdamban kerül megrendezésre az Oracle nemzetközi konferenciája, az AppsWorld Europe, amely az Oracle technológiáit használó vállalatok döntéshozóinak évente megrendezésre kerülő legnagyobb összejövetele. Az Oracle AppsNet állandóan elérhető új, online szolgáltatása révén az idei évben már azok is bekapcsolódhatnak a konferencia munkájába, akik személyesen nem tudnak azon részt venni.
A rendezvény célja az, hogy azok a vállalatok, amelyek működésük részét vagy egészét elektronikus alapokra helyezték, illetve a jövőben ilyen irányba szeretnének elmozdulni, a legújabb e-business stratégiák, technológiák, alkalmazások, illetve mások tapasztalatainak megismerésével a számukra legjobb megoldásokat választhassák ki. A konferencia nem csak a legújabb lehetőségek megismerésének a fóruma, hanem a gyorsan fejlődő iparág jövőbeli tendenciáinak áttekintésének és a lehetséges fejlődési irányvonalak kijelölésének egyik fő eszköze is. A résztvevő érdeklődők és a megoldásokat már használó partnerek igényei itt jutnak el leghatékonyabban a vállalathoz, így a három nap alatt lezajló információcsere valóban a jövő fejlesztéseinek egyik alapköve.

A rendezvényen a vállalat elnökén, Larry Ellison-on kívül az Oracle számos vezetője és szakembere tart előadást a legváltozatosabb témákról, a hosszú távú e-business stratégiáktól kezdve egészen a technikai és technológiai részletekig. A gyakorlati tapasztalatokról a vállalat ügyfelei tartanak beszámolókat, az e-business körébe tartozó összes elektronikus vállalatirányítási területet érintve. A látogatók beszélgetéseken vehetnek részt az Oracle 150 stratégiai partnerével, és megismerhetik az e-vállalatok létrehozásának és működtetésének hatékony stratégiáit.

Részletes bemutatásra kerülnek a vállalat technológiai (Oracle9i) termékeinek és alkalmazásainak (E-business Suite) a vállalati funkciók egyes elemeire kidolgozott egységei. Így többek között a résztvevők elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek a néhány hete piacra dobott Oracle9i Application Server Release 2 (9iAS 2-vel) legújabb biztonsági, rendelkezésre-állási, integrációs, webes, vezeték nélküli elérési és portálfunkciós képességeivel.

A közel 200 előadás során továbbá a szerződés-nyilvántartás, az e-üzlet technológia, a pénzügy, az emberi erőforrás, a marketing, a termékfejlesztés, a projekt-kezelés, a szolgáltatási és ellátási lánc, a beszerzés és az értékesítés területek egyedi elvárásainak megfelelően kialakított megoldásait ismerhetik meg a résztvevők testközelből.

A konferencia nem csak az új érdeklődők, hanem a vállalattal már partneri kapcsolatban levők számára is újdonságot jelent, hiszen az E-business Suite és az Oracle9i továbbfejlesztett változataival, új elemeivel, bővítési lehetőségeivel is itt találkozhatnak a megoldásokat részben vagy egészében már alkalmazó cégek képviselői.

Az AppsWorld Online segítségével az érdeklődők nem csak a konferencia virtuális résztvevői lehetnek, hanem a felhasználók aktívan részt vehetnek a konferencia programjának kialakításában. Az AppsWorld Online az Oracle alkalmazások bármely felhasználójától, rendszerbevezetőjétől és fejlesztőjétől elfogad tanulmányokat és előadásvázlatokat, melyeket a közönség számára elérhetővé tesznek.

A tavalyi évben az AppsWorld konferenciákon 44 ezren vettek részt, és az új online szolgáltatás várhatóan még több résztvevőt fog vonzani mindazok körében, akik részt kívánnak venni a helyszíni bemutatókon, mind pedig azok körében, akik személyesen nem tudnak jelen lenni. A konferencia a www.oracle.com/appsworld/online/ oldalon érhető el az interneten.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05