Hódít a fantasy az Indexen

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. január 10. 08:34
A magyarországi interneten is tetten érhető a Harry Potter és Gyűrűk ura fémjelezte fantasy láz. Az Indexen is beindult a varázslás: elindult a magyar web legeredetibb és legviccesebb szerep- vagy kalandjátéka: a Larkinor.
A közelmúlt legnagyobb médiaérdeklődéssel kísért eseményei a fantasy témakörébe tartozó alkotások voltak. A könyvespolcok és a mozivászon után újabb médiumot hódított meg a fantasy: az internetet. A Harry Potter valamint a Gyűrűk Ura után új névvel kell megismerkedni: Larkinor szigetének fantáziavilága egyre többeket hódít meg.

Az Index.hu 2002. január elején Larkinor néven nagy érdeklődést kiváltó, új játékot indított ( http://larkinor.index.hu ). A kalandjáték elindítása az egyik legnagyobb magyar portálon várhatóan trendet teremt, és megerősíti a „hír+közösség+szórakozás = portál” modellt.

Larkinor egy virtuális sziget, melynek lakói máris élénk közösségi életet élnek néhány webhelyen megvitatják, mit hogyan érdemes csinálni, mit hogyan lehet elérni. A Larkinor webjátéknak erős közösségformáló hatása van. Már számtalan játékos készítet weblapot, amelyen megosztja tapasztalatait a nagyközönséggel.

A Larkinor izgalmas, saját világgal rendelkező kalandjáték, saját fogalomrendszerrel, világrenddel és szavakkal, mellyel az elmúlt napokban több tízezren ismerkedtek meg, és játszanak immár naponta.

Az új portálmodell (hír + közösség + szórakozás) már felkeltette a hirdetési ügynökségek érdeklődését, hiszen így számukra egy új, különösen fontos réteg - az újdonságra fogékony fiatalok - érhető el a reklámpiacon.

Kulcsszavak: onlineszolg játék Index

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05