Ericsson–Vodafone globális MMS-megállapodás

Kollár Csaba, 2002. január 17. 22:10
Az Ericsson elnyerte első világméretű megbízását a Vodafone-tól, amely multimédiás üzenetkezelési szoftver szállítására vonatkozik.
A Vodafone közleménye szerint az MMS-t (multimédiás üzenetküldő szolgáltatás) több lépcsőben kívánja Európában bevezetni. Elsőként Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, illetve Angliában, majd ezt követően Európa többi országában is.

A felsorolt országokban az Ericsson biztosítja az MMS működtetéséhez szükséges infrastruktúrát. A felhasználók – a közlemény szerint – már az idén megtudhatják, mit jelent az MMS a hagyományos SMS-hez képest. Többek között „színes képeket, hangokat, melyekkel a mobilinternet jobban perszonalizálható” – állítja Kurt Hellström, az Ericsson vezetője.

„Az MMS a Vodafone stratégiájának nagyon fontos részét képezi. Ügyfeleink hamarosan olyan üzeneteket alkothatnak és küldhetnek, melyekről eddig csak álmodhattak. A Vodafone maximálisan hisz az MMS sikerében, s e sikerben reményeink szerint az Ericsson is osztozik velünk” – nyilatkozta Thomas Geitner, a Vodafone elnökhelyettese.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05