MatávCom: comDay és születésnap

Kovács Attila, 2002. január 24. 17:18
Megalakulásának ötödik évfordulóján, január 23-án comDay - Az infokommunikáció színe és fonákja címmel rendezte éves konferenciáját a MatávCom. Az elmúlt évi piaci megtorpanás ellenére a cég jövőjét biztatónak ítélte Bedő Erik vezérigazgató.
A kevés szereplős, érett alközponti piac mellett, amely még ma is a cég jövedelmének több mint 50%-át adja, a dinamikusan növekvő informatikai infrastruktúra-piacot tekintik fő játékterüknek, az outsourcing és ASP megoldásokkal az élen. A MatávCom vezetői a cég küldetésének tartják az integrált adat- és hangszolgáltatások fejlesztését, melyben kevés versenytársat látnak hazai viszonylatban. A következő öt évben feladatuknak tekintik a hang-adat-kép integrált szolgáltatás nyújtását egész Magyarországon, a Matáv-csoport üzleti ágazatával való erős együttműködés révén.

A MatávCom jelenlegi kínálatában szerepel az ASP comHost szoftverszolgáltatás, a GSP navigációs és követőrendszer (comTR@ck néven), valamint kulcsrakész megoldásként a comFlow nevű vállalatirányítási rendszer.

Kulcsszavak: Matávcom +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50