Pandával a vírusmentes PC-kért

Panda Software Hungary

, 2002. február 5. 12:32
A Panda Software Európa legnagyobb vírusirtószoftver-fejlesztője, világviszonylatban pedig az előkelő negyedik helyet foglalja el. A cég 1990-ben alakult azzal a céllal, hogy minden felhasználói réteg számára teljes körű vírusvédelmi megoldást kínáljon. Kezdettől fogva különlegesen nagy hangsúlyt fektet a termékekhez kapcsolódó szolgáltatásokra, magasan fejlett technológiával rendelkező szoftvereit a világszerte egyedülálló szupport segíti a vetélytársak elé.
2002 februárjában kezdi meg tevékenységét a Panda Magyarország, így immár magyar nyelven is elérhető lesz a Panda kiemelkedő színvonalú terméktámogatása, mind telefonon, mind e-mailen.

Termékpaletta

Global Virus Insurance: vállalati környezetben bizonyítottan a legátfogóbb antivírus-megoldás. Legfőbb jellemzője az automatikus, centralizált menedzsment, a folyamatos víruslista-frissítés, a munkaállomásokra és szerverekre kiterjedő védelem, a minimális erőforrás-felhasználás, valamint a legrangosabb nemzetközi minőségbiztosítások.

Panda Invent: nagymértékben megkönnyíti a rendszergazdák munkáját azáltal, hogy azonosít minden, a hálózaton lévő munkaállomást, és automatikusan összegyűjt minden információt az általuk tartalmazott hardver- és szoftverelemekről. A begyűjtött adatokat számos formában kezelhetjük: kereshetünk, szűrhetünk, táblázatokat és grafikonokat készíthetünk, stb.

Panda Antivirus Platinum: asztali számítógépekre szabott termék, a ma ismeretes több mit 40 000 vírus 97,4%-át ismeri. Lezár minden vírustámadásra kiszemelt felületet, beleértve az e-mailt, valamint az internetet is, és közvetlenül szkennel TCP/IP-szinten. Megakadályozza a vírusok behatolását a desktopra ugyanúgy, mint az onnan történő küldést.

Panda Titanium: az otthoni felhasználóknak készült termék az antivírusszoftverek új generációját képviseli, innovatív technológiája a piacon lévő leghatékonyabb megoldássá teszi. A programot a könnyű használatot szem előtt tartva tervezték, intelligens frissítőrendszere kihasználja az internetkapcsolatot, így egyszerűen és automatikusan végzi akár a napi (!) frissítéseket is.

Panda Security: PC-k és laptopok adatainak biztonságát garantálja azáltal, hogy megelőzi a jogosulatlan műveleteket, az adatvesztést és adatlopást. Hála a kezelőfelület, az átvilágítás és a kódolás jellemzőinek, képes pontosan kontrollálni, ki, mikor és milyen szándékkal használja a védett számítógépet.

A Panda Platinum és a Security szoftver ára 14 900 forint (áfával), a Titanium bruttó 9400 forintba kerül.

Szolgáltatások magyarul

Az állandó technikai támogatás éjjel-nappal elérhető, munkanapokon, hétvégeken vagy munkaszüneti napokon is. A telefonhívásokat és e-maileket magasan képzett műszaki szakemberek fogadják, és azonnali segítséget nyújtanak.

Az állandó hatékony védelem azzal is biztosítható, hogy az internetes frissítési rendszer időzíthető és automatizálható, így a felhasználó programját éberen és készenlétben tartja a naponta felbukkanó tucatnyi vírus ellen.

Állandóan jelennek meg olyan új kártevők, amelyeket egyetlen antivírusprogram sem képes felismeri vagy megsemmisíteni. Ha a Panda felhasználójának gépét egy ilyen "új károkozó" támadta meg, a magyar 24 órás SOS Vírusszolgálat segít: egyszerűen elküldheti a gyanús fájlt e-mailen keresztül, s a Panda szakemberei 24 órán belül kidolgozzák a megoldást.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50