A Nagy Machinátor internetes megközelítésben

ProgEn Kft.

, 2002. február 5. 12:07
Aki a ProgEn Kft. termékeit és szolgáltatásait ismertető oldalakat böngészi, kellemes meglepetésben részesülhet: kevés hasonlóan logikusan felépített, informatív és könnyen kezelhető hazai cégoldal található a neten. Céljuk, hogy az érdeklődő minél alaposabban megismerkedhessen cégükkel és fő termékükkel, a Nagy Machinátor Integrált Vállalatirányítási Rendszerrel, teljesülni látszik, mindenki addig a mélységig áshatja bele magát az információkba, amilyen mértékben igényli azt.
Mint írják: küldetésük, hogy kifogástalanul használható és az összes felmerülő igényt költséghatékonyan kielégítő, korszerű információs rendszereket hozzanak létre és üzemeltessenek partnereiknél. Vallják, hogy a termékeket nem elég eladni, hanem egységes egészként megbízhatóan kell működtetni, hiszen az informatikára fordított beruházás értékét nem a komponensek beszerzési árának összegével, hanem a megtakarított munkával, a gyors döntéshozatali lehetőséggel és a versenyképesség növelésével kell mérni.

A ProgEn Kft. által fejlesztett és forgalmazott Nagy Machinátor Integrált Vállalatirányítási Rendszer már több mint tíz éve terjed a magyar gazdaság szereplőinek körében, s népszerűsége azóta töretlen. Üzembe helyezett rendszereik - így partnereik - száma már meghaladja az 1300-at. Természetesen, ahogyan az IT-iparágban elvárható, a termék több jelentős technológiai váltást ért meg, és fejlesztése szünet nélkül folyik, így nyugodtan állíthatják, hogy felhasználóik "jövőbiztos" rendszert alkalmaznak.

Idén meghirdetetett programjuk szerint ügyfeleik részére lehetőséget biztosítanak, hogy a ProgEn honlapján elhelyezzék cégismertetőiket ("Ügyfeleink bemutatkozó oldalai" címszó alatt), és az abban rejlő marketinglehetőségek mellett más felhasználókkal megvitassák a Nagy Machinátorral kapcsolatos szakmai kérdéseket, felhasználói tapasztalatokat. "Machinátoros" könyvelőket is ajánl a honlap (közel nyolcvan könyvelőirodát, amely ezzel a rendszerrel végzi szolgáltatásait, s ezek között, mi tagadás, ott van kiadónk, a Prím Média könyvelését végző cég is). Emellett pedig közzéteszik a könyvvizsgálók publikációit, amelyekből okulhat a jogszabályok útvesztőiben bolyongó felhasználó.

A Nagy Machinátor vásárlóinak és bérlőinek számos szolgáltatást nyújt a ProgEn, például a rendszer megvételéhez ingyenes üzembe helyezés, modulonként két óra betanítás és egyéves jogszabálykövetés is jár.

A ProgEn Kft. fő terméke a Nagy Machinátor Integrált Vállalatirányítási Rendszer, amely ideális a kis- és középvállalatok teljes adminisztrációjának elvégzésére. Tizenkét érvet sorakoztat fel a honlap a mellett, hogy miért is érdemes a felhasználónak ezt a rendszert választania. Az első természetesen a moduláris felépítés, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó saját elképzelései szerint felépített adminisztrációs rendszerét az építőkocka-elvű Nagy Machinátor segítségével megvalósítsa, a legkülönbözőbb igényeknek megfelelő beállítási lehetőségek révén összerendelje a funkciókat, a munkaállomásokat és a jogosultságokat. A rendszer menedzserszemléletű adatkezelésének köszönhetően messzemenően támogatja a vezetők információs igényeinek kielégítését, ami nemcsak az adatok megfelelő csoportosításában és sokoldalú lekérdezhetőségében, hanem a különböző táblázatkezelők felé való nyitottságában is megnyilvánul. Egy másik érv a könnyű és egységes kezelés, a jól átgondolt felhasználói felület, valamint a szükség esetén gyorsan elérhető szakszerű segítség. A Nagy Machinátor mellett a felhasználó elfelejtheti a nyomtatványokat, mert a programból mindenféle bizonylat kinyomtatható.

A Nagy Machinátor képes egy rendszerbe összefogva párhuzamosan több cég könyvelési igényét is kielégíteni.

Az értékesítési hálózattal, boltokkal, telephelyekkel rendelkező cégek ügyvitelét több offline és online megoldással segíti. A nagy adatbiztonság, a modern kliens-szerver architektúra mellett a rendszer alapvető természetességgel gondoskodik a folyamatos jogszabálykövetésről. A Súgó és a Kézikönyv révén bárki tökéletesen elsajátíthatja a kezelést, a Nagy Machinátor nem frusztrálja a felhasználót bonyolult utasításokkal.

Utolsó érvként a honlap a referencialistát említi, felhívva a figyelmet az ott szereplő igazán profi "klubtagokra", ami okos és szimpatikus marketingfogásként azt is sugallja, hogy ebből az igazán elit körből már csak Ön hiányzik, kedves olvasó!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05