Megtérülő összeállítás

IFS Hungary Kft.

, 2002. február 5. 10:39
A Magyarországon 2000 tavaszától önálló leányvállalattal jelen lévő svéd IFS újdonsága a cég üzleti alkalmazáscsomagjának legújabb változata, az IFS Applications 2002. A Packaged for Payback fantázianéven piacra vezetett csomag négy olyan kritikus területre koncentrál, amely fontos sikertényező a mai gazdasági életben. A fókuszba a működési költségek csökkentése, a gyorsabb megtérülés érdekében a bevezetés időszükségletének lerövidítése, az üzleti tevékenység új területekre történő kiterjesztése, valamint az üzleti alkalmazások rejtett költségeinek kiküszöbölése került.
Az IFS Applications 2002 elsősorban azokat a közepes vállalatokat célozza meg, amelyeknél kiemelten fontos az IT-beruházások gyors megtérülése, ezért is kapta legújabb alkalmazáscsomagja a Packaged for Payback (Megtérülő összeállítás) elnevezést.

Az alkalmazáscsomag új funkciói költségcsökkentési lehetőségeket biztosítanak, hiszen az új ellátásilánc-tervező szolgáltatásnak köszönhetően akár 50%-kal is csökkenhet a rendelési ciklusidő. Jobb belső és külső együttműködést biztosítanak az innovatív és könnyen kezelhető portálok, ezzel optimalizálhatók az emberi erőforrások, a százötven előre definiált hatékonyságnövelő alkalmazással pedig a belső és külső értékláncban egyaránt növelhetjük a termelékenységet. A munkatársak oktatási és betanítási ideje is jelentősen csökkenthető, ezt szolgálják az alkalmazással teljes mértékben integrált online oktatási anyagok.

A Packaged for Payback struktúrájának köszönhetően a kibővített CRM-lehetőségekkel növekvő eladásokat érhetünk el az értékesítés utáni szolgáltatások területén. Gyorsabb lesz a termékfejlesztés az IFS collaborative engineering megoldásával, és könnyebbé válik az új piacok irányába történő terjeszkedés, rugalmassága révén pedig azt is lehetővé teszi a rendszer, hogy gyorsan váltsunk és/vagy vezessünk be termelési filozófiákat új komponensek hozzáadásával.

A rendszer bevezetése évek helyett csak néhány hónapig tart, mégpedig az IFS komponensarchitektúrájának köszönhetően a normál üzleti folyamatok akadályoztatása nélkül. Ez különösen a középvállalatok számára fontos, ahol megengedhetetlen egy elhúzódó informatikai beruházás. A vállalatoknak mindenkor csak az éppen szükséges komponenseket kell bevezetniük, ráadásul az IFS Applications 2002 fix áras csomagban is elérhető.

Alacsonyabb lesz az integrációs költség az IFS Connect új generációján keresztül, amely biztosítja a méretezhetőséget és a nagy tranzakció-kapacitást. Ez a platformfüggetlen integrációs architektúra tartalmaz például XML-interfészeket, valamint külső támogatást SOAP, IBM MQ Series és Microsoft BizTalk Server rendszerekhez, lehetővé téve web alapú szolgáltatások gyors beüzemelését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50