Kiteljesedő paletta

VT-Soft Kft.

, 2002. február 5. 10:36
A korábbi évekkel szemben egyre erősebb igény mutatkozik arra, hogy a bérelszámolás és munkaerő-gazdálkodás programjai azonos szoftverkörnyezetben működjenek, és ugyanolyan minőségűek - megbízhatók, védettek és biztonságosak - legyenek, mint a vállalati erőforrás-gazdálkodási (ERP-) rendszerek. Ez az elvárás és az évente akár 8-10-szer változó jogszabályok nehéz helyzetbe hozhatják a Magyarországon igen elterjedt egyedi fejlesztésű (többnyire DOS alapú, szakértői támogatással, vevőszolgálattal nem rendelkező) bérszámfejtési programok alkalmazóit. Sokszor beigazolódott a jó tanács igazságtartalma, hogy olyan szoftvert válasszunk, amely cégünk sajátosságainak megfelelően alakítható, képes a vállalatirányítás egyéb programjaihoz kapcsolódni, és erős követési szolgáltatás, illetve tb-, bér- és munkaügyi kérdésekben jártas szakértői ügyfélszolgálat áll mögötte.
Az 1989-ben megalakult VT-Soft Videoton Software Kft. kezdettől fogva komoly erőfeszítéseket tett arra, hogy vásárlóinak a humánügyvitel területén magas színvonalú termékeket és szolgáltatást nyújtson. A megalakulása óta dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő, -értékesítő és szolgáltató cég a nagy egyedi projektek mellett fejlesztette ki közép- és nagyvállalati vevőkörének az Opus programcsaládot, amellyel ma már önálló üzletág foglalkozik. Termékeit több száz vállalkozás és intézmény használja országszerte, az Opus Humán ügyviteli szoftverek terén a VT-Soft a magyarországi piacvezetők közé tartozik - a hazai humánügyviteli rendszerek közel egyötödét az Opus programok adják.

Az önállóan is alkalmazható bér-munkaügyi, társadalombiztosítási és emberierőforrás-gazdálkodási modulok eleget tesznek a felhasználók elvárásainak: szabványos Windows-környezetben működnek, integráltak, kapcsolódásuk a leggyakrabban alkalmazott vállalatirányítási rendszerekhez (SAP, Scala, Exact, Libra, Megatrend) megoldott, és képesek a legnépszerűbb adatbázis-kezelőkkel (Oracle, MS SQL, Sybase) együttműködni.

A felhasználók egyedi igényei szerint a termékek fejlesztői gyorsan és hatékonyan végzik el a testre szabást, kitűnő szakértői gárda segít a bevezetésekben és a szakmai ügyfélszolgálat ellátásában.

A VT-Soft kereskedelmi konstrukciói rugalmasan alkalmazkodnak a vevők igényeihez, szoftvereit nem csupán megvásárolni vagy bérelni lehet: ma már szolgáltatásként vállalkoznak tb-ellátások és bérek számfejtésére, munkaügyi feladatok elvégzésére is. A fejlett gazdaságokban már hétköznapinak számító tevékenységkiszervezés (outsourcing) egyre gyakoribb Magyarországon is. A bizalmi kapcsolatra épülő, hosszú távú megállapodások keretében végzett szolgáltatás a megbízó számára lehetővé teszi, hogy erőforrásait arra a tevékenységre koncentrálja, amelyhez legjobban ért, miközben biztos lehet abban, hogy a megbízott szolgáltató cég saját területének szakértője.

A VT-Soft nem csupán humánügyviteli szoftvereit tekintve rendelkezik jelentős magyarországi referenciahelyekkel. Új termékével, a Corso pénzügyi információs rendszerrel az önkormányzatok régi kívánságát valósította meg: az előirányzatok kezeléséhez, a kötelezettségvállalások nyilvántartásához, a teljesítések nyomon követéséhez, az utalványok elkészítéséhez, valamint a banki és a házipénztári forgalomhoz kínál hatékony, könnyen kezelhető eszközt. A rendszer egyetlen adatbázis alapján biztosítja az információszolgáltatást az államháztartás és a képviselőtestület számára; az önkormányzatnál alkalmazott könyvelőrendszer felé az adatáramlás interfésszel valósítható meg.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09