Stratégiai szövetséget kötött a Synergon és a Nexon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. február 5. 12:04
A Synergon Informatika Rt. oktatási igazgatósága, a Synergon Education és a Nexon Kft. elvi megállapodást kötöttek arról, hogy a Synergon és partnerei által fejlesztett Microsoft technológiára épülő SYNEDU Phoenix 2.0 E-Learning Képzésmenedzsment Rendszer és a Nexon Best!HR elnevezésű Humánerőforrás-gazdálkodás Rendszerét együtt, integrált rendszerként kínálják ügyfeleiknek.
A humánerőforrás-gazdálkodás hatékony megvalósításához elengedhetetlen korszerű szoftver használata. A két rendszer összekapcsolásával a vállalatok nem csak egy teljes körű, minden igényt kielégítő humánerőforrás-gazdálkodási rendszert, hanem egy rendkívül hatékony, Magyarországon egyedülálló komplett képzésmenedzsment és HR menedzsment rendszert vehetnek igénybe.

A két rendszer integrációja révén a Best!HR szoftverben rögzíteni lehet a dolgozók képzettségét, valamint az egyes beosztásokhoz/feladatokhoz tartozó szakmai és kompetenciaelvárásokat, és a teljesítéshez szükséges tanfolyamokat. Az adatok összevetése biztosítja a megfelelő és hatékony karriertervezés lehetőségét. A Nexon bérügyviteli valamint beléptető rendszerével integrálva teljes körű humán informatikai megoldást biztosít.

A Phoenix 2.0 a nagyvállalatok, multinacionális cégek, közigazgatási intézmények, iskolák számára kialakított elektronikus képzési, képzésszervezési keretrendszer. Funkciói széles körűek: a hagyományos képzések és az elektronikus távoktatás folyamatainak teljes körű automatizálásából kiindulva a tananyagok közvetítésén át az online vizsgáztatástól az e-learning tartalomfejlesztésig kínál megoldásokat. Az e-learning - mint a vállalat informatikai infrastruktúrájára és humánerőforrás-fejlesztési igényeire szabott oktatási módszer – rendkívül költséghatékony, felhasználóbarát, hisz a tanulás módszere, intenzitása és időzítése az adott személyre, illetve szervezetre szabható – olvasható a cégek közös sajtóközleményében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50