Fizetett választási hírek SMS-ben

Szalay Dániel, 2002. április 7. 17:31
E cikk írásának pillanatában már csak kevesebb mint 70 óra, és országszerte megkezdődnek vasárnap reggel 6-kor a választások. Ezért tartjuk fontosnak tudatni, hogy azok is másodpercre kész választási hírekhez juthatnak, akik nincsenek tévé-, rádió- vagy internetközelben. A megoldás az SMS, így akár külföldről is gyorsan és olcsón értesülhetünk a voksolással kapcsolatos hírekről. (Szavazni csak Magyarország területén lehet!) A Westel és az Index - egymástól függetlenül - híreket e témakörben viszonylag csekély összegért cserébe kínál.
Szerkesztőségünk két ilyen szolgáltatásról tud.

Az egyik hírhez jutási lehetőséget az Index portál és a MetaSMS közösen biztosítja, 2002-ben először. Egy SMS-t kell küldeni "Index" szöveggel a 06-90-635-634 (Westel-előfizetők esetében!) vagy a 06-90-626-627 (Pannon Praktikum- és Bee-felhasználók!) telefonszámra, cserébe tíz darab hírt kap a választás éjszakáján (SMS-ben, természetesen). A szolgáltatás ára pannonosoknak 380 Ft+áfa, westeleseknek 400 Ft+áfa. A szolgáltatás üzemeltetői szerint az ár nagyon kedvező, mivel alig több mint 10 SMS elküldése ennyibe kerül. Ha valakit nem elégítene ki a tíz hír, természetesen újra regisztráltathatja magát és újabb 380 forintért (plusz áfa, természetesen) újabb híreket fog kapni. Vodafone-felhasználók, illetve Pannon-előfizetők (akik nem Praktikum- vagy Bee-kártyások) az ugyfelszolgalat@metasms.hu mailcímre írjanak, ha meg akarják rendelni a szolgáltatást.

A Westel Press évek óta kínál híreket SMS formájában. A már jól ismert rendszert ugyanakkor egy új hírcsatornával is kibővítették. A szolgáltatást a GSM-cég saját előfizetői úgy vehetik igénybe, hogy a 900-as Megapress számra "+VOKS" szócskát küldenek. A tarifa megegyezik a Megapress igénybevételének árával.

Mindkét szolgáltatás hasznos lehet április 7-én, majd a második forduló napján, április 21-én is. A szolgáltatóknak pedig jó üzlet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

2024. február 21. 16:15