Elkészült a textilipari termékforgalmazó BSW Kft. honlapja

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 7. 09:53
A BSW Kft. 1991-ben alakult textilipari termékek, nyersanyagok - elsősorban textilgyári hulladékok - forgalmazására, exportálására. Vevői közé tartoznak a Magyarországon működő multinacionális cégek, továbbá az egészségügyet kiszolgáló vállalkozások. Termékei nemcsak Magyarországon, de a FÁK országaiban, valamint Belgiumban és Bulgáriában is megtalálhatóak.
A BSW honlapja egy egyszerű és igényes vállalati site, mely a legfontosabb információkat tartalmazza a vállalkozásról. Az oldalon elolvasható a cégről szóló rövid, ám annál lényegre törőbb tájékoztató. Tájékoztatást nyújt az általa forgalmazott termékek listájáról, azok összetételéről és kiszereléséről. A BSW által forgalmazott termékekkel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket és javaslatokat e-mailben is megteheti a honlapra látogató.

A cég hírlevelet is működtet, melyet a regisztráció után a felhasználó e-mail címére folyamatosan megküldenek. A kontaktszemélyek elérhetőségeinek megadásával a kapcsolatfelvétel megkönnyítését szeretnék elősegíteni. A honlap segítségével szeretnék cégüket még ismertebbé tenni az internetes felhasználók körében is.

A BSW Kft. honlapját a Webconsult.hu Kft. készítette.

Kulcsszavak: Webconsult website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50