(Média)hajózni muszáj

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 5. 21:45
Enyedi Nagy Mihály, az immár több mint egy évtizedes Médiahajó-eseménysorozat szervezője, munkatársunknak kijelentette, hogy a Médiahajó - és azon belül az Internethajó - koncepciója kész, s nem függ a választások kimenetelétől: bármelyik oldal alakít is kormányt, a Médiahajó szeptember 25-én - immár tizenkettedszer - kifut.
Természetesen a fedélzetre várják az addigra felálló új magyar kormány média- és kultúrpolitikáért felelős vezetőit, az ORTT tagjait és elnökét, a HíF vezérkarát, a közszolgálati médiumok vezetőit.

A Médiahajónak immár harmadik éve lesz betétprogramja az Internethajó, s ennek keretén belül elsősorban az egységes hírközlési törvény alkalmazásának és a Nemzeti Információs Társadalom Stratégia megvalósításának tapasztalataival foglalkoznak majd a hajó utasai. Szó lesz a mobilkommunikáció mai és holnapi eszközeiről, és ennek keretében a mobilinternetről, amit feltehetően a mozgásban lévő hajón is kellően lehet demonstrálni.

Enyedi Nagy Mihály meg van győződve arról, hogy a megrendezéshez minden körülmény adott lesz: "Eddigi tapasztalataink alapján biztosak lehetünk benne, hogy a magyar piac meghatározó cégei szerepet vállalnak a rendezvényben."

A hagyományos hajókon és Visegrádon folytatódnak a hagyományos rendezvények - a pénzügyminiszterek reggelije, a Magyar Sajtópáholy új tagjainak megválasztása, az idei Médiakönyv bemutatója -, de lesznek újdonságok is, pl. premierek, vagy a Közéleti Tizenegy helyébe lépő Száz Sztár intézménye.

Kulcsszavak: médiahajó +legfontosabb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50