Adobe Roadshow 2002 Budapest

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 8. 11:00
Idén is megrendezésre kerül az Adobe Roadshow. Az egész napos, ingyenes rendezvény 2 témakört foglal magába - kiadványszerkesztés és honlapkészítés -, amelynek célja egy átfogó információátadás korunk reklám és üzleti tevékenységét érintő témáiban. A rendezvény időpontja: 2002. április 25. Helyszíne: a Petneházy Club Hotel (Budapest, II kerület, Feketefej u. 2-4.)
Hatékony munkafolyamat a kiadványszerkesztésben (3 órás)

Az első, a délelőtti témakör a Design Collection komponenseit és azok szoros integrációját mutatja be. Függetlenül attól, hogy Ön az egész munkafolyamatot végzi vagy tagja egy munkacsoportnak, ezen témakör széleskörű információt ad látványos kiadványok elkészítéséhez és ahhoz, hogyan is válik a kereskedelem előnyére e technológia, egy kreatívabb, hatékonyabb munkafolyamat során.

Elsőként a sokak számára már ismert, népszerű Photoshop új verziójának, a 7.0 CE funkcióival és előnyeivel ismerkedhetnek meg a felhasználók, majd az Illustrator 10 CE program új képességeit felhasználva bonyolultabb illusztráció elkészítését szemlélteti az előadó. Külön figyelmet szentelnek a közelmúltban megjelent InDesign 2.0 CE kiadványszerkesztő szoftver újdonságaira. Végül pedig, az Acrobat 5.0 CE áttekintése során fény derül arra, hogy az elkészített dokumentum terjesztését hogyan biztosítja az Adobe PDF-fel való tökéletes integráltsága.

Honlapszerkesztés a mindennapi munkafolyamatokban (3 órás)

A második, a délutáni témakör az Adobe Web Collection CE szoftvercsomag összetevőinek bemutatását foglalja magába. Az előadó kiemeli a Photoshop 7.0 CE és az Illustrator 10 CE internetes tervezésre alkalmas funkcióit. A szekció második felében a fókusz, a LiveMotion 2.0 és GoLive 6.0 programokra irányul, amelyek a honlaptervezés és készítés alapvető eszközei. E két program, az egyszerű webgrafikától, webanimációtól kezdve az összetett weboldalak elkészítéséig egyaránt széles körű lehetőségeket tár a felhasználók elé.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50