Reader’s Digest: az IBM a legmegbízhatóbb PC-márka Magyarországon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 11. 12:37
A Reader’s Digest a legmegbízhatóbb márkákról folytatott olvasói közvélemény-kutatása szerint az IBM az első a személyi számítógép kategóriában Magyarországon. A Reader’s Digest a díjakat április 12-én nyújtja át.
A Reader's Digest 18 európai országban küldött szét közel 38 ezer kérdőívet olvasóinak, hogy 30 különböző kategóriában nevezzék meg az általuk legmegbízhatóbbnak tartott márkát. A felmérés résztvevői minőség ár, imázs és a vevői igényekre adott válaszok szempontjából értékelték a termékeket és szolgáltatásokat. Magyarországon, az olvasók szavazati alapján személyi számítógép kategóriában az IBM nyerte a el a "legmegbízhatóbb márka" címet, akárcsak az előző évben.

Gottlieb István, az IBM Magyarországi Kft. személyiszámítógép-divíziójának vezetője elmondta, hogy az IBM üzletpolitikájának egyik alapvető pontja a kiváló minőségű termékek biztosítása. A megbízhatóság alappillére a felhasználók igényeit szem előtt tartó, átgondolt fejlesztés. Az IBM mindig élen járt a fejlesztésekben, számos újítása ma már szabványként működik az informatikában. Ilyen például a merevlemez- vagy a rézzel gyártott félvezető-technológia. A megbízhatóság másik fontos szempontja a gyártás közbeni és utáni szigorú minőség ellenőrzés, valamint a gépekhez nyújtott szolgáltatások, amelyek a felhasználók számára megkönnyítik az eszközök hosszú távú, problémamentes üzemeltetését.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50