Infosys pénzügyi rendszer a divatcikk-kereskedelmi hálózatban

OTS - Cégvonal, 2002. április 18. 10:32
Az Infosys Technologies Ltd. bejelentette, hogy Oracle Financial elnevezésű rendszerét a Nordstrom vezető divatcikk-kiskereskedelmi hálózathoz is telepíti, biztosítva ezzel partnere rugalmasabb működését és gazdaságosabb "back-office" vagy háttértevékenységét.
Az Infosys javaslatára és a két cég közt több mint egy évtizede folyó együttműködése nyomán kialakult kölcsönös bizalomra alapozva a Nordstrom 2001 augusztusában úgy döntött, hogy az Infosysszel együttműködve valósítja meg tervét. Az Infosys azt javasolta, hogy a két cég ossza meg a kockázatokat. Ajánlata rögzített árat és fix határidőt tartalmazott. A Nordstrom az Infosys IntERPryz Package Implementation módszereit alkalmazva szinergikus együttműködést alakított ki munkatársai között, és biztosította a sikeres megvalósítást.

Az új pénzügyi rendszer megkönnyíti a Nordstrom számára a folyamatok ellenőrzését és szabályozását, a számlák kezelését és a rendszeres jelentések elkészítését. Ez a rendszer egyszersmind elősegíti a kiskereskedelmi készletgazdálkodási és értékesítési rendszer integrációját, amely a Nordstrom szervezeti átalakításának egyik kulcseleme.

  • A fennállásának századik évfordulóját ünneplő Nordstrom Inc. az Egyesült Államok egyik legnagyobb divatárú-kiskereskedelmi hálózata. A cég az Egyesült Államok 25 tagállamában összesen 132 üzletet tart fenn. 1901-ben alapították, első egysége egy seattle-i cipőáruház volt. A hálózat ma már 83 teljes választékot kínáló áruházból, 45 önkiszolgáló áruházból, négy Façonnable butikból, két önálló cipőáruházból és egy diszkontáruházból áll. A Nordstromnak összesen 23 külföldi, elsősorban európai Façonnable butikja is van.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05