Komoly támogatás az Anoto személyre szabható megoldásainak

Kollár Csaba, 2002. április 21. 07:08
A Sony, Ericsson, Vodafone, 3M, Esselte cégek bejelentették, hogy a közeljövőben piacra dobják Svédországban azokat az eszközöket, melyek támogatják az Anoto-t, így lehetővé téve, hogy digitálisan feldolgozott kézírásunk e-mail, SMS, fax, vagy digitális másolat útján közvetlenül továbbítódjék a számítógépre.
A négy Anoto-partner az alábbi termékekkel és szolgáltatásokkal jelenik meg a piacon:

1. Vodafone – Notera szolgáltatások a GPRS hálózaton

2. Sony Ericsson – az első digitális toll, a Chatpen

3. A 3M és az Esselte pedig olyan papírt mutat be, amelyik támogatja az Anoto funkciót.

Az Anoto a svédországi C-Technologies (CTEC) leánycége.

“A jövő fejlesztéseinél örömmel működünk együtt a Vodafonne-nal és a többi partnerünkkel, és fokozatosan mutatunk be személyre szabható megoldásokat és szolgáltatásokat” – nyilatkozta Christer Fhraeus az Anoto AB elnöke.

A Vodafone marketingigazgatóságának vezetője, Nils Carlsson hasonló optimizmussal beszélt: “attól, hogy bemutatjuk a Vodafone Notera szolgáltatásokat és együttműködünk az Anoto-val, nagyon komoly piaci előnyöket remélünk. Cégünk Svédországban nagy lehetőségeket lát az Anoto elképzelésében, amely egybeesik a mi hosszú távú terveinkkel. El szeretnénk érni úgy a cégek, mint az egyéni vásárlókat. Az eddigi kereskedelmi tesztek bizonyították, hogy a céges felhasználók részéről komoly igény mutatkozik új fejlesztéseink iránt, így biztosak vagyunk abban, hogy e stratégiai elképzelésünk úgy nekünk, mint együttműködő partnereinknek egyaránt komoly hasznot hozó vállalkozás lesz.”

A Vodafone már bemutatott négy alapvető szolgáltatást saját GPRS hálózatán; a Notera e-mail-t, a Notera SMS-t, a Notera fax-ot, illetve a Notera Anteckningar-t. A kézzel, illetve digitális tollal a “digitalizált papírra” írott üzenetek az Anoto funkcionalitásának köszönhetően mobiltelefonokon, vagy Bluetooth-kompatibilis kommunikációs eszközökön keresztül továbbíthatók. A szolgáltatások és a termékek az összes svédországi Vodafone üzletben beszerezhetőek. További angol nyelvű információ a http://www.anoto.com címen szerezhető.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50