Simonra emlékeznek az interneten is

Szalay Dániel, 2002. április 29. 07:21
Simon Tibor (1965. szeptember 1.-2002.április 23.) múlt kedden, egyelőre tisztázatlan körülmények között történt halála óta a Ferencvárosi Torna Club internetes lapján nagy a forgalom, írásokkal emlékeznek a magyar foci egyik ismert személyére. A látogatók elektronikus úton is részvétet nyilváníthatnak a Fradi honlapján. Az elhunyt focista halálhíre az UEFA honlapján is olvasható.
"Kedden késő este bekövetkezett, amitől oly sokan tartottunk: Simon Tibor végsőkig elgyötört szervezete feladta a harcot, az FTC legendás játékosa belehalt súlyos sérüléseibe. A 37 éves egykori válogatott labdarúgó az orvosok gondos kezelése ellenére sem tudta kiheverni azokat a súlyos sérüléseket, melyeket az őt vasárnap hajnalban brutálisan bántalmazó támadói okoztak." - olvasható a Fradi oldalán. Kedd óta találgatnak az emberek, mi is történt a budapesti kávéházban, ami végül az ismert sportoló halálához vezetett.

Simon Tibort a Ferencváros és a MATÁV-Sopron FC egyaránt saját halottjának tekinti. A www.ftc.hu címen képek is láthatóak a megemlékezés pillanatairól, a gyertyagyújtásról. Ottjártunkkor több mint tíz cikket találtunk a labdarúgóról.

Több internetes portál fórumának is kiemelt témája a szomorú eset. Az UEFA is cikket közölt, mely az alábbi címen olvasható: www.uefa.com/FootballCentral/Directory/Country=HUN/Association=57/index.html

Kulcsszavak: onlineszolg sport

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50