Jótékonysági árverésen Lara Croft eredeti felszerelése

Tóth Kristóf, 2002. április 30. 12:09
"Alig használt, eredeti Lara Croft-felszerelés sürgősen eladó! Kiváló viselet lehet például jelmezbálokra" - avagy az Eidos jótékonysági árverésre bocsátja Lara Croft eredeti felszerelését az eBay.com weboldalon.
A rendkívüli népszerűségnek örvendő Tomb Raider videojáték-sorozathoz készített, eredeti Lara Croft-felszerelés a napokban jótékonysági célú árverésre kerül. Az árverést a Tomb Raider játéksorozatot készítő Eidos indította az eBay aukciós weboldalon, még a múlt pénteken. A 10 napos aukció keretében kínált teljes Lara Croft-felszerelés hétfő reggelre 1857 dollárig jutott.

Az eredeti felszerelést, amely az Eidos szerint a videojáték-ipar egyik legritkább és legértékesebb ereklyéje, Nell McAndrew, Lara Croft modellje viselte 1998-tól 1999-ig a játék fejlesztési munkái közben, illetve bizonyos eseményeken. "Lara Croft soha többé nem lesz látható ebben a felszerelésben, ami még tovább növeli az értékét" - mondta az Eidos egyik képviselője.

Az Eidos egy hónnappal ezelőtt új Lara Croft-felszerelést mutatott be, amelyet a sorozat új modellje, Jill de Jong visel. Az új felszerelésben megtalálható Lara zöld ruhája, egy military stílusú sortnadrág, bőr pisztolytáska és természetesen a pisztolyok (-nak látszó tárgyak). Emellett természetesen nem maradt ki a kör alakú napszemüveg, a félhosszú zokni és a hátizsák sem.

Az Eidos és az eBay.com az aukció során az UNICEF számára gyűjt pénzt. A jótékonysági árverés vasárnapig folytatódik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50