Axelero: Új, percdíjas internet-hozzáférési csomagok

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 3. 18:46
Az Axelero Internet 2002. május 2-tól új internet-hozzáférési csomagokat vezet be, amelyek percdíjas alapon, a telefonköltséget is tartalmazva biztosítanak hozzáférést a világhálóhoz, kihasználva a liberalizált távközlési piac új lehetőségeit.
A három új csomag közös előnye az egyszerű, átlátható díjszabás, hiszen az előfizetőknek csak a kiválasztott konstrukció alacsony alapdíját és a használatnak másodpercre pontosan megfelelő percdíjakat kell megfizetnie, amelyek tartalmazzák a telefonhasználat költségeit is. Az Axelero a három új csomagot a lakossági internetezési szokásoknak megfelelően alakította ki: a Kombi Nonstop a világhálóval most ismerkedő kezdőknek, a Kombi Otthon az esti órákban, vagy hétvégén otthon netezőknek, a Kombi Nappal pedig az internetet főként napközben igénybe vevőknek kínál testreszabott megoldást. Az Axelero Internet "Kombi" termékcsaládja már korábban is a vállalat kombinált, telefonköltséget és internetdíjat egyaránt tartalmazó megoldásait jelentette.

A Kombi Nonstop csomag alacsony, havi bruttó 1250 Ft-os alapdíj mellett éjjel-nappal állandó (bruttó 7,50 forintos) percdíjjal vehető igénybe, ezzel elsősorban a kezdők, a kevesebbet internetezők számára biztosít a nap bármely percében kényelmesen használható hozzáférést. A Kombi Otthon csomag, amelynek havi alapdíja bruttó 1850 Ft, a hagyományos Otthon csomagnál már megszokott időszakokban, munkanapokon este 6 órától másnap reggel 7 óráig, valamint a teljes hétvégén 5 forintos percdíj mellett, a többi időszakban percenként 6,90-ért érhető el – így a napközben dolgozó vagy tanuló hálójárók otthoni internetezését szolgálja. Azok számára pedig, akik az internetet leginkább napközben használják, a Kombi Nappal csomag havi 2500 Ft-os alapdíj mellett a hét minden napján reggel 7 és este 6 óra között nyújt kedvezményes, 6,30 forint díjú internet-perceket, míg az ettől eltérő időszakokban ugyancsak 6,90 Ft a hozzáférés percenkénti költsége.

Az új szolgáltatások bevezetésével együtt megszűnik három régebbi előfizetési konstrukció (Start csomag, Kombi Alfa és Kombi 3000) értékesítése, azaz ilyen csomagot rendelni már nem lehet, de jelenlegi előfizetőik változatlan feltételekkel használhatják tovább ezeket. Az értékesítésből való kivonás oka, hogy az új, percdíjas Kombi csomagok gazdaságosabb megoldást kínálnak mindazoknak, akik a kivonásra kerülő régi megoldásokat választották volna.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09