Befejeződött a HVG Online komplex megújítása

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 7. 17:11
A HVG a kirowskira bízta online tartalomszolgáltatásának technológiai, infrastrukturális és arculati megújítását. A több hónapos együttműködés eredményeként új generációs portálmegoldás született.
A kirowski az új portál technológiai és arculati munkálatainak elvégzésére kiírt két pályázat megnyerésével kapott szerepet az átalakításban. A HVG internetes kiadása, melyet dedikált hírszerkesztőség gondoz, hasznos perszonalizációs funkciókat ad regisztrált látogatói kezébe. A nyitóoldal érdeklődés szerinti elrendezésére a tartalmi cellák függőleges mozgatásával nyílik lehetőség. A későbbiekre is félretenni kívánt cikkek és elemzések hivatkozásait, az archívum anyagait, valamint a bővített keresés találatait személyes oldalukra - a "Polc"-ra - gyűjthetik az alapos tájékozottságra törekvő felhasználók, akik moderált fórumokon eszmecserét is folytathatnak egy-egy témakör kapcsán.

Mindez egy teljesen új infrastruktúra kiépítésének köszönhető: az elvárásoknak megfelelő portálmegoldást működtető szerkesztőségi rendszer és fejlesztői környezet a Microsoft Visual Studio .NET fejlesztőeszköz alkalmazásával jött létre. Az összetett projekt menetét egy technológia-értékelő és -kiválasztó tanácsadás alapozta meg, majd a folyamat az arculattervezéssel összehangolt rendszerspecifikáció, rendszerfejlesztés és vizuális véglegesítés lépésein keresztül haladt a megvalósítás felé – olvasható a kirowski sajtóközleményében.

Kulcsszavak: website Kirowski HVG Online

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09