Ingyenes magyar nyelvű e-könyvek a Hewlett-Packardtól

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 10. 20:20
A HP Magyarország megnyitotta e-könyvtárát a weben. A kezdeményezéssel a HP, amellett, hogy a magyar kultúrát támogatja, a PDA-k sokoldalúságát is szeretné bemutatni.
A kéthetente megújuló, ma öt művet tartalmazó kínálatban találkozhatunk Jónás Tamás és Marno János egy-egy művével, de letölthetjük Mikszáth Kálmán Beszélő köntös című klasszikusát is.

A magas színvonalon megtervezett és kivitelezett formátumú könyvek bármilyen típusú, Microsoft Reader programmal telepített PDA-ra letölthetők, és természetesen asztali számítógépeken is olvashatók.

Az oldalon megjelenő könyvek sorozatszerkesztője Andrassew Iván, akinek nevéhez már számos e-book elkészítése kötődik. A Hewlett-Packard a www.hpshop.hu oldalon az e-book tárban fórumot hoz létre, ahol bárki javasolhat akár műfajt, művet, de akár írót is, akit ilyen formában szívesen olvasna.

Az újonnan megjelenő könyvekről, illetve a tervezett művekről a HP rendszeres értesítést küld az érdeklődőknek, ha feliratkoznak az e-book hírlevelére: ebook@hungary.hp.com

Kulcsszavak: +legfontosabb HP-hu e-book

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05