A számítógépes grafika seregszemléje

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 18. 08:48
2002. május 28-29-én az Első Magyar Számítógépes Grafika és Geometria Konferencián ingyenes a részvétel, mindenkit szeretettel várnak a szervezők a BME Informatikai épületében (Magyar tudósok körút 2.). A konferenciához kapcsolódik a 3D animációs stúdiók második seregszemléje, a 3D nap a Leonardo szervezésében és a render.hu honlap grafikai versenyének díjkiosztása
A konferencia szervezői a Neumann János Számítástechnikai Társaság Számítógépes Grafika és Geometria Szakosztálya, a BME Irányítástechnika és Informatika Tanszék Számítógépes Grafika csoportja és a SZTAKI Geometriai Modellezés laboratóriuma. A részvételi szándékot érdemes előre jelezni egy KONF tárgyú és a szirmay@iit.bme.hu címre küldött e.mailben, mert a nyomtatott kiadványból csak korlátozott számú készül, így azoknak, akik nem regisztrálják magukat időben, esetleg nem fog jutni.

A konferenciát Dr. Szirmay Kalos László nyitja meg, ezt két napon keresztül követik a témakör legjelesebb szakértőinek előadásai. A 3D kísérőprogram keretében - egyebek mellett - olyan érdekességekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, mint az újjáépülő Budapest Sportcsarnok látványtervei, vagy a Bánk bán és a Hídember című filmek trükkjei.

Kulcsszavak: CAD grafika konferencia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09