"Legjobb hozzáférés-kezelő megoldás" díj a Bull biztonsági szoftverének

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 22. 19:35
A Bull Evidian, a Bull biztonságos e-business szoftverfejlesztéssel foglalkozó üzletágának AccessMaster SSO (egyszeri bejelentkezéses/Single Sign-On) biztonsági szoftvere nyerte a nemrégiben Londonban tartott SC 2002 díjkiosztó gálán az SC Magazine – napjaink legnagyobb információbiztonsági magazinja – “legjobb hozzáférés-kezelő megoldás” díját.
Az idén hatodik alkalommal odaítélt SC Magazine díjak a szakma legjelentősebb biztonságtechnikai elismerései. Az idei díjazási programra 22 kategóriában 400 forgalmazó 650 termékét nevezték. A “legjobb hozzáféréskezelő megoldás” kategóriában a 167 informatikai és információbiztonsági szakembert tömörítő akadémia szavazott a díjra. A szakemberek a vállalati szervezetek igényeinek mélyreható ismerete alapján tesznek javaslatot az SC Magazine zsűrijének.

Az AccessMaster a döntőbe jutott Computer Associatest, az RSA Securityt és Passlogixot legyőzve 2000 és 2001 után az idén is győzelmet aratott ebben a kategóriában. E kategória további indulói voltak többek között a Baltimore, a CheckPoint, az Oblix, a Passgo, a Novell és a Vasco.

A Bull Evidian 1999 óta összességében harmadszor kapott díjat az SC Magazine-tól, és ez a hetedik alkalom, hogy e néhány év alatt jelentős informatikai újság díját ítélik oda számára.

Az AccessMaster a Bull Evidian által kifejlesztett biztonsági informatikai infrastruktúra-kezelő szoftver, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó szervezetek vállalati szinten valósítsanak meg végpont-végpont közötti biztonsági politikát. Az AccessMaster SSO segítségével a felhasználók egyszeri bejelentkezéssel és egyetlen jelszóval egyszerre férhetnek hozzá több vállalati és web alkalmazáshoz. A jelentősebb AccessMaster-ügyfelek között említhető többek között az EADS (Európai Repüléstechnikai és Védelmi Vállalat/European Aerospace and Defense), a CNAM (a francia egészségügyi rendszer), a norvég rendőrség, a Seat-Tin.it (vezető olasz multimédiás társaság), a Barmenia (vezető német biztosítótársaság) és az északír kormány.

A több mint 11 éve megjelenő SC Magazine (korábban Secure Computing) a világ legnagyobb információs biztonságtechnikai magazinja. Az egész világon terjesztett havilap példányszáma meghaladja a százezret, ezenfelül valójában több ezer olvasóhoz is eljut. A biztonsági kérdések és megoldások megbízható információforrásaként az SC Magazine - kiemelkedő műszaki cikkeivel és az információbiztonsági piacról adott átfogó elemzéseivel - nemzetközileg elismert szaklap.

Kulcsszavak: díj security Bull Bull-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05