Nyelvoktató e-learning tananyagok a Synergontól

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 29. 11:59
A Synergon Informatika Rt. szerződést írt alá az Opera Multimedia SPA olasz céggel e-learning tananyagok forgalmazásáról. A szerződés értelmében a Synergon Education a Credit Line és az English Club tananyagok licenceinek forgalmazására jogosult Magyarország-, Horvátország- és Csehország területén, ami összhangban van a Synergon közép-kelet európai terjeszkedésével.
Credit Line

A Bankárok Intézete (The Chartered Institute of Bankers) által hitelesített angol nyelvoktató tananyag banki és pénzügyi területen működő ügyfelek számára. A tananyagot elsősorban bankok, biztosító társaságok, gazdasági iskolák, vállalatok pénzügyi részlegei és nyugdíjalapok használhatják hatékonyan.

A Credit Line tananyag online módon központosított oktatást tesz lehetővé a kezdőtől a haladó szintig. A Credit Line különböző kapcsolódó szolgáltatásokat is biztosít , úgymint besoroló tesztek, online konzultáció, tanulói fórum, és cikkek különböző pénzügyi folyóiratokból és napilapokból. Az online oktatás igény esetén kiegészíthető hagyományos tantermi oktatással és konzultációval.

English Club

Angol nyelvtanfolyam, mely 4 szintből áll. Lehetőséget biztosít a nyelv gyakorlására, és az általános nyelvtanfolyamoktól eltérően a köznapi terminológiát is megtanítja. Tartalmaz videobejátszásokat, nyelvtani magyarázatot, szöveghallgatást, dialógusokat, szótárt és kiejtésjavítót. A tananyaghoz online beszélgetés és fórumok kapcsolódnak. A tanfolyam a Cambridge-i First Certificate alapvizsgára (a magyar középfokúhoz hasonló tudásszintű vizsga) készít fel. Ezek a tananyagok jelenleg csak online formában érhetők el.

Opera Multimedia

Az Opera Multimedia (www.operamultimedia.com) piacvezető szolgáltató és tartalomkészítő olasz cég az e-learning területén. Elsősorban interaktív e-learning tananyagokat gyárt különböző témakörökben. Nyelvi kurzusai elsősorban üzleti tárgyúak (banking, finance, presentation, meetings), tananyagai megfelelnek az AICC (Aviation Indusrty CBT Committee) nemzetközi szabvány ajánlásainak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50