IFS Applications 2002 Magyarországon

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 29. 20:13
Az IFS közép-kelet európai leányvállalata (IFS CEE) május 21-22. között kétnapos rendezvény keretében mutatta be az IFS legújabb verzióját az IFS Applications 2002-t a régió érdeklődői számára. Magyarországon az IFS Hungary Kft. Roadshow keretében mutatja be a rendszert a hazai érdeklődőknek.
A szlovák székhelyű I. D. C. édesipari holding, melynek termékei Magyarországon SEDITA márkanéven ismertek, az IFS Applicationst választotta a teljes vállalatot lefedő üzleti megoldásának. A visegrádi négyek országait érintő projekt első állomása Magyarország, ahol június végén kezdődik a rendszer bevezetése.

Az IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszert fejlesztő svéd IFS AB tíz éve van jelen a közép-kelet európai régióban, ahol az előkelő harmadik helyet szerezte meg az ERP rendszerek piacán. A tíz éves évforduló, valamint az IFS Applications 2002 közép-kelet európai premierje kapcsán az IFS CEE nagyszabású rendezvényen mutatta be az IFS integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verzióját varsói regionális központjában. A két napos rendezvény első napja egy általános szekcióból, a második nap pedig hat párhuzamos iparág specifikus szekcióból állt, ahol az építőipar, energiaipar, gyártóipar, pénzügy, emberi erőforrás gazdálkodás, valamint az ügyfélkapcsolat-, ellátási lánc menedzsment iránt érdeklődők kaphattak információt az IFS által, a különböző iparágak számára nyújtott üzleti megoldásokról. A több mint hatszáz vendég részvételével és neves előadókkal lebonyolított konferencia mellett, az IFS közép-kelet európai ügyfeleinek termékeiből rendezett kiállítás is színesítette a rendezvényt, valamint több teremben folyamatos élő rendszerbemutatók is lehetővé tették az IFS Applications rendszerről történő további tájékozódást.

Magyarországon az IFS két éve van jelen önálló leányvállalattal. Ez utóbbi alkalom, valamint az IFS Applications 2002 premierje kapcsán az IFS Hungary Kft. „Tavaszi Roadshow” keretében mutatja be a rendszer legújabb verzióját a hazai érdeklődőknek Az „IFS Roadshow 2002 tavasz” első állomása Jászberény, ahol az IFS Applications 2002 rendszer újdonságai az Electrolux Lehel Kft. területén, Takács János úr az Electrolux Lehel Kft. vezérigazgatójának védnökségével kerülnek bemutatásra. A rendezvényen az IFS két hazai felhasználójának az Electrolux beszállító Nolato Jász Kft-nek, valamint a legtöbbek számára kapcsolóiról és dugaszolóaljzatairól ismert Prodax Rt-nek a képviselői is megosztják tapasztalataikat a résztvevőkkel.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09