Angol nyelvű útikönyv a PannonW@P-on

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 2. 10:59
Az egyik legnépszerűbb angol nyelvű turisztikai kiadvány, a Budapest Pocket Guide teljes terjedelmében felkerült a PannonW@P-ra. A világszerte nagy elismerésnek örvendő zsebkönyv mobilra adaptált változata révén a hazánkba látogató külföldiek a nap huszonnégy órájában átfogó információkhoz juthatnak a fővárosról és Magyarországról, a történelmi áttekintéstől kezdve a közlekedési tudnivalókon át a legjobb éttermekig.
A mobiltelefon és az útikönyv keresztezéséből született meg a Pannon GSM új, 2002. május 31-én indult szolgáltatása, a Budapest Pocket Guide WAP. A PannonW@P új szolgáltatása szerkezetében és tartalmában teljes mértékben megegyezik az azonos nevű, exkluzív kiadvánnyal. Az eredeti, negyedévente megjelenő, magyar kiadású, de angol nyelvű zsebkönyv immár nyolcadik éve látja el a Magyarországra érkező külföldieket részletes, mindenre kiterjedő információkkal.

A Budapest Pocket Guide internetes kiadása, amely a PannonW@P „In English”, illetve „Oldalazó” menüpontjai alól egyaránt elérhető szolgáltatás alapját képezi, hetente frissíti adatbázisát. Így a mobilfelhasználók mindig aktuális információt kapnak a magyarországi árakról, a várható időjárásról vagy a közlekedésről. A Budapest Pocket Guide WAP-on tucatnyi további hasznos és érdekes információ is megtalálható, így például rövid magyar kifejezéstár a nyelvvel most ismerkedőknek, híres magyarok életrajza, múzeum-, étterem- és szállodaajánló, vagy áttekintés a hazai gazdasági életről.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50