A GTS-Datanet anyavállalatától függetlenül működik tovább

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 3. 14:34
A GTS Central Europe csoport (melynek tagja a GTS-Datanet is) a közép-európai régió egyik vezető - helyi hozzáférést biztosító - alternatív szolgáltatója sajtóközleményben jelentette be, hogy a továbbiakban stabil, önálló szolgáltatóként folytatja tevékenységét, szilárd, üzemi nyereséges (EBITDA pozitív) vállalati egységként működve.
A csoport magába foglalja a magyar GTS–Datanet Távközlési Kft.- t, továbbá a GTS Czech AS, GTS Romania SRL, a lengyel Internet Partners és Pronet Communication SP Z.OO és a GTS Slovakia SRO. leányvállalatokat. A cégcsoporthoz tartozik még a KPNQwest Czechia SRO és a KPNQwest Romania SRL.

A közlemény szerint a GTS CE minden szükséges intézkedést megtett annak érdekében, hogy a KPNQwest hálózatának részleges fennakadása esetén is, a KPNQwest európai hálózatától különálló hálózaton biztosítsa ügyfeleinek minőségi szolgáltatásait. A GTS CE létrehozott egy teljesen redundáns, a KPNQwest-től független, nemzetközi IP tartalék gerinchálózatot (backup), amely több nemzetközi IP hálózati szolgáltatóval áll kapcsolatban.

A cégcsoport magyar egysége, a GTS-Datanet a jelenleg is működő KPNQwest hálózati kapacitása mellett 2 további, KPNQwest-független STM-1 IP kapacitást helyezett üzembe.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05