IFS-Műszertechnika együttműködés

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 14. 17:53
Az IFS Hungary Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft.-vel. Az 1983-ban alapított svéd, integrált üzleti megoldásokat fejlesztő IFS AB 2000 óta rendelkezik önálló leányvállalattal Magyarországon. A cég IFS Applications nevű integrált vállalatirányítási rendszerét már hazánkban is olyan nagyvállalatok használják, mint például az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Rt. vagy a Prodax Elektromos Szerelvénygyártó Rt.
Az IFS partneri kapcsolatot létesített a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft.-vel, melynek értelmében a Műszertechnika-Horizont a jövőben az IFS Hungary Kft. teljes támogatása mellett IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszert fog forgalmazni.

A Műszertechnika-Horizont Kft. a magyar IT-piacon 1981 óta jelen lévő Műszertechnika-csoport tagja. A cégcsoport, melynek tavalyi éves árbevétele megközelítette a 25 milliárd forintot, a hazai 200 legnagyobb vállalat közé tartozik. Az együttműködés nem titkolt célja, hogy a Műszertechnika több mint két évtizedes tapasztalata és kapcsolatrendszere révén az IFS növelni tudja eladásainak számát a magyar közepes és nagyvállalatok számára kínált üzleti megoldások piacán. A Műszertechnika-Horizont Kft. által értékesített rendszerekhez is hozzátartozik az IFS teljes körű terméktámogatása, beleértve az IFS Applications bevezetését, oktatását, a tanácsadást, valamint a rendszer hosszú távú karbantartását is.

Az együttműködés eredményeképpen a két cég komplex, versenyképes árú szolgáltatást képes nyújtani a hazai közepes és nagyvállalatok számára, beleértve a hardver-tanácsadást és megoldásokat is. Az IFS adja a korszerű, komponens-alapú integrált vállalatirányítási rendszert, mely lépésről lépésre történő bevezetést tesz lehetővé, ezzel megkíméli a vállalatokat attól, hogy egyszerre túl nagy anyagi terhet és ezzel együtt túl nagy kockázatot kelljen vállalniuk. Továbbá az IFS Applications 2002, mely az IFS integrált vállalatirányítási rendszerének legújabb verziója, úgy lett kifejlesztve, hogy biztosítani tudja az IT-beruházások minél gyorsabb megtérülését, ami főleg a forráshiánnyal küszködő magyar középvállalatok számára lehet különösen fontos. A Műszertechnika eleinte főleg a hardver-tanácsadásban fogja kamatoztatni tapasztalatát, majd a jövőben fokozatosan részt vállal a bevezetésekben is, azonban továbbra is az IFS teljes körű támogatása és felügyelete mellett.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05