Telnet WebX: elkészült a GlaxoSmithKline-sitecsoport

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 24. 18:13
Elkészült a GlaxoSmithKline végleges weboldala, a www.gsk.hu. A GlaxoSmithKline teljes online portólióját - beleértve az egyes terméksite-ok kialakítását is - 2002. február óta a Telnet Magyarország Rt. kezeli.
A most átadott www.gsk.hu weboldal teljes egészében a telnet Magyarország által fejlesztett WebX CMS rendszer segítségével készült. A GlaxoSmithKline sitecsoporton belüli több száz oldal 99%-a alakítható a WebX rendszer segítségével.

Az új www.gsk.hu sitecsoport részei:

Házipatika: egy valódi házipatika, minden olyan GSK által forgalmazott termék megtalálható itt, amely recept nélkül is kapható. Segítségével felépíthetjük az otthoni patikát, amely tartalmazza a legfontosabb nem vényköteles szereket.

Magyarország: a GlaxoSmithKline vállalatot bemutató oldalak, fotógalériával, állásajánlatokkal, jelentkezési formmal, e-interjú lehetőségével.

Sine Morbo Online: a GlaxoSmithKline évszakonként megjelenő, az orvostársadalomnak szóló kulturális magazinjának online változata. Az archívum segítségével egészen 2000. januárig visszamenőleg kereshetünk a korábbi kiadások között.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50