Együttműködési megállapodást kötött az MTI és a PanTel

MTI Sajtóadatbank, 2002. június 26. 10:17
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Távirati Iroda (MTI) Rt. és a PanTel Távközlési és Kommunikációs Rt.; az egyezmény keretében a két társaság - főként az online média területén - új, üzleti alapú szolgáltatások kifejlesztését és beindítását, valamint a későbbiekben egy közös cég létrehozását tűzte ki célul.
Az együttműködésről szóló szerződést Dorogi Sándor, az MTI Rt. elnöke és Törő Csaba, a PanTel vezérigazgatója írta alá kedden.

Dorogi Sándor az aláírást követően hangsúlyozta: az MTI az elmúlt négy év sajáterős fejlesztéseinek köszönhetően mára kialakította azokat a képességeket és készségeket, amelyek révén partnerként vehet részt különböző élenjáró innovatív együttműködési projektekben.

Az elnök utalt arra, hogy az MTI a napokban írt alá szerződést a Westellel az MMS-szolgáltatás terén megvalósítandó kutatási-fejlesztési együttműködésről.

Törő Csaba kiemelte, hogy a PanTel tovább kívánja erősíteni pozícióját a magyar üzleti kommunikációs piacon. Hozzátette: a cég hosszú távon is az MTI stabil és megbízható partnere szeretne maradni. Szavai szerint ehhez kiváló alapot biztosít a PanTel szilárd pénzügyi helyzete, valamint erőteljes belföldi és nemzetközi terjeszkedése.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05