Elkészült a szegedi kajak-kenu EB honlapja

Szalay Dániel, 2002. július 11. 12:25
Egy hét múlva kezdődik Dél-Magyarországon a kajak-kenu Európa-bajnokság, ez alkalomból számos sportoló érkezik hazánkba, hogy részt vegyen a vízi versenyeken, ahol a magyarok is jó eséllyel indulnak a dobogós helyezésekért. Eközben a Webigen és a Magyar Kajak-kenu Szövetség elindította az EB hivatalos honlapját is, melyen számos fontos információ és sajtószoba is található.
A július 18-22. között Szegeden megrendezésre kerülő kajak-kenu Európa-bajnokság honlapját a www.kajakeb.hu címen lehet elérni.

- Magyarország vezető webes alkalmazásfejlesztő cégeként jelentős piaci részesedéssel bírunk elsősorban a nagyvállalati és közintézményi szektorban. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az egyik legrangosabb magyarországi sportesemény támogatójaként ezentúl a kajak-kenu EB honlapját (www.kajakeb.hu ) is referenciáink között említhetjük - nyilatkozta a Webigen munkatársa, aki hozzátette, a honlap alapját a Webigen szakemberei által fejlesztett úgynevezett SHAMAN képezi.

A Webigen SHAMAN egy olyan internetes portálprogram, mely struktúrájában áttekinthető és rugalmas, használatát tekintve egyszerű és kényelmes, ugyanakkor technikailag fejlett és igényes termék, azok számára, akik úgy érzik, hogy kommunikációjukban is a jó minőségű megoldásokkal érhetik el a legnagyobb sikereket. A technikai megoldáson túl a honlap elkészítése a Webigen tanácsadóinak szakismeretén, webes médiaismeretén és a grafikusok kreativitásán alapszik - hangoztatták a www.kajakeb.hu készítői.

A weboldal nagy hasznára lehet az eseményre akkreditált külföldi és hazai újságíróknak egyaránt, hiszen számos háttérinformáció, korábbi és friss eredmények is elérhetőek a magyarok által rendkívül sikeresen űzött sportág korábbi versenyiről, és természetesen a mostani Európa-bajnokságról is.

Kulcsszavak: sport website Webigen

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09