Axelero : Ingyenes ADSL a Magyar Hospice Alapítványnak

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 15. 07:58
Az Axelero Internet ingyenes ADSL szolgáltatással segíti a Magyar Hospice Alapítványt, amelynek célja a daganatos betegségben szenvedők életkörülményeinek javítása.
A szervezet 1998 óta kiemelten közhasznú alapítványként működik, de állami támogatás hiányában a betegellátói munkát támogatóinak felajánlásaiból és a pályázati úton elnyert összegekből fedezi. A gyors fejlődésnek köszönhetően az alapítvány szerteágazó tevékenysége mellett konferenciákat és képzési programokat is szervez, így a hazai és nemzetközi kapcsolattartáshoz mára elengedhetetlenné vált az internetes levelezés használata.

A Magyar Hospice Alapítvány célja a rákbetegek helyzetének segítése, életkörülményeik javítása. A szervezet a nem gyógyítható daganatos betegek testi és lelki szenvedéseinek enyhítésére kialakított ellátó rendszer, amely a humánus kezelést, a szenvedések csökkentését, megszüntetését tartja elsődlegesnek. A Hospice ellátás teljesen ingyenes minden beteg számára, beleértve az alapítvány által biztosított, az otthoni ápolást lehetővé tevő gyógyászati segédeszközöket is.

A humánus szemléletmód és az ennek jegyében végzett munka kedvező fogadtatásra talált, így az elmúlt évek során folyamatosan nőtt az alapítvánnyal kapcsolatban álló hazai és külföldi magánszemélyek illetve szervezetek köre. A bővülő kapcsolatrendszerrel járó kommunikáció egyre nagyobb anyagi terhet jelentett, amelyet az Axelero most ingyenes internet-hozzáférés biztosításával vett le az alapítvány válláról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50