A HDb jóváhagyta a V-fon referencia hurokmegosztási ajánlatát

MTI Sajtóadatbank, 2002. július 17. 07:39
A Hírközlési Döntőbizottság (HDb) - két melléklet kivételével - jóváhagyta a V-fon Távközlési Szolgáltató Rt. referencia hurokmegosztási ajánlatát.
A döntőbizottság törölte az ajánlat azon mellékletét, amelyben azt az esetet kívánta szabályozni a szolgáltató, amikor több jogosult nyújt be igényt ugyanazon előfizetői hurok teljes- vagy részleges átengedésére. A törölt szöveg helyett a bizottság megállapította: a szolgáltatónak az időbeni sorrend alapján benyújtott igénybejelentések vizsgálatát kell lefolytatnia az első teljesíthetőnek minősített igény azonosításáig - olvasható a HDB közleményében.

A döntőbizottság véleménye szerint az a melléklet, amely a szolgáltatási árakat és alkalmazási feltételeket tartalmazza, több pontjában nem felelt meg a rendelkezéseknek. Ezért a bizottság határozatában megállapította az egyszeri és havi díjakat az előfizetői hurok részleges és teljes átengedésére, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra vonatkozóan.

A V-fon Rt. 2002. február 21-én nyújtotta be referenciaajánlatát, amelyet a HDB akkor nem hagyott jóvá, hiánypótlásra visszaküldte. A társaság eleget téve a hiánypótlási felhívásnak, május 16-án nyújtotta be új ajánlatát.

Kulcsszavak: HDB V-fon jog távközlés

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09