IFS Applicationst választott az Ikarus-Főnix Kft.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. július 24. 16:03
Az Ikarus-Főnix Kft. az IFS Applications nevű integrált vállalatirányítási rendszert választotta a vállalat jövőre vonatkozó stratégiáját támogatni képes üzleti megoldásként. Az IFS Hungary Kft. az 1983-ban alapított svéd, integrált üzleti megoldásokat fejlesztő IFS AB leányvállalataként 2000 óta foglalkozik az IFS Applications rendszer hazai képviseletével, melyben kiemelt partnere a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft. Az IFS Applicationst már olyan nagyvállalatok használják Magyarországon, mint például az Akzo Nobel Coatings Festékgyártó és Kereskedelmi Rt. vagy a Prodax Elektromos Szerelvénygyártó Rt.
Az Ikarus-Főnix Kft. és a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft. nemrég kötötte meg azt a szerződést, mely az IFS Applications integrált vállalatirányítási rendszer pénzügy-számviteli, logisztikai, termelésirányítási moduljainak bevezetését foglalja magában a szeghalmi székhelyű vállalatnál. Ez a szerződés annak az együttműködési megállapodásnak az első eredménye, melyet az IFS Hungary Kft. a közelmúltban kötött a Műszertechnika-Horizont Rendszerfejlesztő és Tanácsadó Kft.-vel.

Az Ikarus-Főnix Kft. az Ikarus-csoport tagjaként üzemanyagtartályokat, alvázakat, valamint egyéb járműipari alkatrészeket gyárt a mezőgazdasági gépiparban és a haszonjárműiparban tevékenykedő multinacionális partnerei számára.

Stratégiája megvalósításához a vállalatnak mindenképpen szüksége volt egy korszerű integrált vállalatirányítási rendszerre, és a feladatra az IFS Applicationst találta a legalkalmasabbnak. Az IFS Applications modern komponens alapú architektúrája lehetővé teszi, hogy a vállalat mindig csak azokat a komponenseket vásárolja meg, amire éppen szüksége van, majd a későbbiekben a szervezet igényeinek megfelelően lehet a rendszert további modulokkal bővíteni. A rendszer bevezetése idén júliusban indul a vállalatnál.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05