A Sprint bemutatta az új 3G-kompatibilis Samsung mobiltelefont

Kollár Csaba, 2002. szeptember 5. 20:12
A Sprint bemutatta a Samsung N400-as modelljét, melyet kommunikációs kampányában "az N400-as telefont használókat a vezeték nélküli kommunikáció új dimenziójába visszük" reklámmondattal népszerűsít.
Az alábbiakban a készülék legfontosabb tulajdonságait fogaljuk össze:
  • Képek: a Sprint az N400-hoz egy miniatűr méretű digitális PCS Vision kamerát is kínál, amellyel nagyon jó minőségű képeket készíthetünk, majd küldhetünk el.
  • Web: a készülék a PCS Visionnek köszönhetően az eddiginél jobb webes élményt biztosít a letöltéssel, az ikonokkal, a teljesen színes grafikus internetes oldalak valósághű visszaadása által.
  • Játékok: a PCS Vision lehetővé teszi, hogy a Sprint és egyéb fejlesztőpartnerek a manapság még divatos szöveges alapú vezeték nélküli játékok helyett grafikus, teljesen színes játékokkal kápráztassák el az N400-as tulajdonosait.
  • Csengőhangok: a Sprint volt az első, amelyik lehetővé tette a többszólamú csengőhangokat, és most a Vision-kompatibilis telefonokon - így az N400-on is - az eddiginél sokkal több lehetősége van a tulajdonosnak arra, hogy készüléket jobban saját elvárásai szerint alakítsa, több száz csengőhangot (beleértve a legfrissebb slágerek dallamát), beállító és egyéb hangeffektust töltsön le.
  • Üzenetek: a készülékkel teljes egészében webkompatibilis üzenetek is készíthetők, de a készülék támogatja a PCS Mailt, a PCS Short Mailt, a Wireless Chatet, valamint a Messaging Fun játékokat.
  • Képernyővédők: a letölthető képernyővédőknek köszönhetően készülékünk teljes egészében saját elvárásaink szerint fog velünk kommunikálni.
  • Képernyőminőség: 65 536 szín megjelenítése.
  • Egyéb tulajdonságok: beépített hangszóró, nagy sebességű internetes csatlakozás, felnyitható előlap.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50