valovilag.origo.hu: RTL-játék vágatlanul az Origo-n

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 6. 10:53
A ValóVilágban, az RTL Klub egyedi játékában a szereplők életét ugyan 24 kamera rögzíti napi 24 órában, a tévében azonban csak összefoglalók láthatók. Az interneten azonban a nap minden percében követhető a történet: az [origo] által létrehozott ValóVilág portál lesz az a hely, ahol a kíváncsiak bármely pillanatban megleshetik a villalakók mindennapjait.
A valovilag.origo.hu ezen felül azt a célt szolgálja, hogy a néző mindent megtudjon, amire a játékkal kapcsolatban kíváncsi lehet, és tapasztalatait megoszthassa másokkal is. Az állandóan nézhető online közvetítések mellett a portál bemutatja a Villát és a játékosokat, akik népszerűségét állandó szavazások mérik majd. Minden lényeges eseményről késlekedés nélkül hír jelenik meg, a fontosabb történésekről, a Riportszobában elhangzottakról pedig bővebb beszámoló lesz olvasható. A portál online áruházában nemcsak vásárolni, hanem aukciókon licitálni is lehet egy-egy becses tárgyra. A minden apró információmorzsára igényt tartókat e-mail hírlevél szolgálja ki reggelente, a fórumokon pedig mindenki számára szabad a szó, hogy elmondhassa, bármi is jut eszébe a ValóVilágról. A mobiltulajdonosoknak SMS-híreket kínál a valovilag.origo.hu, sőt SMS-riasztást is kérhetnek, ha valami nagy dolog készül odabent.

Lesznek olyanok, akik még ennél is többhöz juthatnak hozzá, hiszen további, csak számukra látható közvetítésekben követhetik éjjel-nappal a Villa életét, valamint a videoarchívumot is elérhetik, amelyben a legjobb jelenetek mellett az RTL Klub témával kapcsolatos műsorai is újranézhetőek lesznek. Az exkluzív anyagokhoz az internetszolgáltató előfizetői ingyen, az Axelero Klub weboldalain (klub.axelero.hu) férhetnek hozzá, míg az [origo] látogatói SMS-ben fizethetnek elő ezekre.

Az [origo] szakemberei napi 200 ezer látogatóra és egymillió letöltött oldalra számítanak a ValóVilág portálon, de a technikai hátteret úgy méretezték, hogy akár ennél jóval nagyobb forgalmat is zökkenőmentesen ki tudjanak szolgálni.

Kulcsszavak: Origo onlineszolg játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05