Négy arany fokozatú minősítést kapott a Grepton Informatikai Rt.

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 9. 10:45
Elsőszámú Microsoft Gold Partnerré lépett elő a Grepton Informatikai Rt. azzal, hogy a tavaly elnyert Gold Certified Partner for Support Services cím mellé három újabb kategóriában is megszerezte az arany fokozatú minősítést.
A Grepton ezáltal hazánkban az egyetlen négyszeresen díjazott Microsoft Gold partner. A címek odaítélésével olyan vállalatokat tüntetnek ki, amelyek bizonyítják kiemelkedő szaktudásukat a Microsoft alapú megoldások fejlesztése, technológiája bevezetése, és rendszerének támogatása terén.

A Grepton Rt. támogatóközpontjának kiválósága miatt már megalakulásának évében, 2001-ben elnyerte az első Microsoft Gold Certified Partner-i címet, s azóta más területeken is e státusz elérésére törekedett. Az E-Commerce Solutions (az üzleti és elektronikus kereskedelmi rendszerek területe) és az Enterprise Systems (a nagyvállalati informatikai infrastruktúra tervezése és kialakítása), valamint a Collaborative Solutions (csoportmunkát támogató megoldások fejlesztése) kategóriákban odaítélt elismeréssel a Grepton ma Magyarországon az egyetlen olyan informatikai vállalat, amely négy szakterületen rendelkezik a Microsoft arany fokozatú minősítésével. (Hazai viszonylatban egyetlen háromszorosan minősített vállalat sincs.)

A Gold Partner-i fokozat, és az ezzel járó cím megszerzése szigorú feltételrendszerhez kötődik. A pályázónak minden területen fel kell mutatni dedikált és vizsgázott szakembereket, és területenként legalább három olyan referenciát, amelyekben a legkorszerűbb technológiák kerültek felhasználásra egy, az ügyfél által is sikeresnek minősített informatikai projekt során. A címek tehát azért különösen értékesek, mert a minősítést gyakorlatilag maguk az ügyfelek adják, a Microsoft pedig az egyéb feltételek (pl: vizsgák, szakmai tartalom, a referencia-projektek mérete) teljesülését ellenőrzi.

A Grepton ezzel minden területen (informatikai infrastruktúra kialakítása, üzleti és kereskedelmi rendszerek kialakítása, üzemeltetés és támogatás) megszerezte a legmagasabb szintű elismerést, amivel az ország legnagyobb és legelismertebb szakmai műhelyévé vált.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09