A Synergon támogatja a Mol e-oktatását

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 18. 12:22
A Synergon Informatika Rt. oktatási üzletága, a Synergon Education nyerte a Mol e-learning keretrendszerének megújítására kiírt zártkörű, többfordulós pályázatát.
A Mol tenderkiírása alapján a Synergon által szállított rendszernek támogatnia kell a Mol Rt. belső innovációs képességeinek fejlesztését, a szellemi tőke hasznosításának javítását, szoros kapcsolatban a társaság tudásmenedzsmentjével. A megújított e-learning keretrendszerrel kapcsolatban támasztott elvárások a költséghatékonyság mellett, hogy illeszkedjen a Mol meglévő Microsoft alapú informatikai infrastruktúrájához, nagyobb üzembiztonsággal és kisebb hálózati terheléssel működjön, mint a jelenlegi. Az elvárások között szerepel, hogy képes legyen szinkron és aszinkron oktatási tevékenység ellátására, több szintű jogosultságok beállítására, többnyelvű használatra, illetve biztosítson kapcsolatot az SAP R/3 HR moduljához és a rendszerbe integrálható legyen minden AICC szabványnak megfelelő tananyag.

A Synergon Education az elvárások teljesítése érdekében a Phoenix 2.0 képzésmenedzsment rendszer továbbfejlesztett verziójának teljes körű e-learning bevezetését valósítja meg. A teljes e-learning rendszer  az aláírt szerződésnek megfelelően  a jövő év második negyedének végétől áll a Mol munkatársainak rendelkezésére. A Mol alkalmazottai az e-learning rendszeren keresztül a mindennapi munkájukhoz szükséges szakmai ismereteket, felhasználói szintű informatikai ismereteket, valamint egyes vállalati alkalmazásokhoz kapcsolódó speciális ismereteket fognak elsajátítani.

Kulcsszavak: e-learning Synergon MOL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09