V. SAP-konferencia Tihanyban: 30 év tapasztalata - 3 nap alatt

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 23. 12:20
Szeptember 22-25. között immár ötödik alkalommal rendezik meg az SAP felhasználói konferenciáját, hagyományosan a Club Tihanyban. Jelenleg Magyarországon az SAP konferenciája az informatikai szakma legnagyobb és leglátogatottabb fóruma, melyen a résztvevők betekintést nyerhetnek az e-business megoldások világába. Az SAP előadásokkal, élő demókkal és ügyfélbeszámolókkal várja az érdeklődőket.
Az SAP idén tavasszal ünnepelte megalapításának 30. évfordulóját. Napjainkra a vállalat a világ negyedik legnagyobb szoftvercégévé nőtte ki magát, és nemcsak a német üzleti és gazdasági körökben tekintik igazi sikertörténetnek a fejlődését. Az SAP az elmúlt 30 év során teljes informatikai és iparági szaktudását arra fordította, hogy olyan megoldásokat fejlesszen, amelyekkel a vállalkozások zökkenőmentesen kapcsolódhatnak beszállítóik, ügyfeleik és partnereik üzletmenetéhez.

A rendezvény célja, hogy a közel 900 érdeklődő és SAP-ügyfelek minél szélesebb köre ismerhesse meg az SAP legújabb üzleti megoldásait. Ennek értelmében a konferencia az internet alapú megoldások bemutatásának jegyében zajlik. Ezek mellett természetesen az előadások kitérnek a mySAP.com e-business platform által biztosított egyéb megoldások ismertetésére és az ágazati alkalmazásokra is.

A magyar Top 200 vállalatainak több közel 60%-a - legyen szó bármely iparágról - használja eredményesen az SAP megoldásait. A konferencián, esettanulmányokon keresztül mutatják be, hogy a mySAP.com e-business platform és iparági megoldásai hogyan segítik, támogatják a vállalkozások és intézmények tevékenységét, segítve ezzel versenyképességük megőrzését, piaci pozíciójuk megtartását. A résztvevők a harmadik nap végére választ kaphatnak az olyan kérdésekre, mint hogyan optimalizálható a technológiai befektetések megtérülése, hogyan integrálható optimálisan a back és front office működése, hogyan érhető el leghatékonyabban a piac, hogyan lehet javítani az ügyfélkapcsolatok minőségén, hogyan növelhető a rövid- és hosszú távú profitabilitás.

A rendezvény résztvevői között megtalálható a Top 200 vállalati kör döntéshozóinak többsége, így a MOL, a Matáv, a Pannon GSM, az energiaszolgáltató és informatikai cégek felső vezetői is. A tihanyi SAP konferencia szakmai programja megtalálható az SAP honlapján:

www.sap.com/hungary/tihany/agenda.htm

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09