Médiahajó - Video- és audioszolgáltatással bővül az OTS-Cégvonal

OTS - Cégvonal, 2002. szeptember 25. 09:09
Az OTS-Cégvonal újdonságát szerdán, a Médiahajón mutatta be a Magyar Távirati Iroda Rt.
Az MTI sajtóközlemények terjesztésére szakosodott szolgáltatása, az OTS-Cégvonal a nyilvánosságnak szánt eseményekről (sajtótájékoztatókról, rendezvényekről) mától nemcsak írott közleményeket és fotókat, hanem hangos és mozgóképes tudósításokat is képes továbbítani az előfizetőihez.

Dobsa Sándor, az MTI Rt. marketing és értékesítési igazgatója elmondta: A két új multimédiás szolgáltatás a leghitelesebb médiakommunikációs eszköz, hiszen az eseményről készülő felvétel eredeti formában őrzi meg az ott elhangzottakat, és a sajtótájékoztató minden mozzanata utólag is követhetővé, megismételhetővé válik.

Az elkészült hangfájl, illetve film az eseményt követő néhány órán belül már teljes terjedelmében letölthető, illetve megtekinthető a http://ots.mti.hu/ honlapon.

A sajtóközlemények utólagos kereshetőségét az OTS honlap archívuma biztosítja, ahol a szöveges hírek és fotók korlátlan ideig, míg az audio- és videofájlok a publikálást követő egy éven át szabadon elérhetők és felhasználhatók.

Az igazgató kiemelte, hogy 2002. első nyolc hónapjában az OTS-Cégvonal 298 közleményt adott ki, amely 100 százalékos emelkedést jelent az előző év hasonló időszakához viszonyítva.

Az OTS-Cégvonal híreit az országos, a megyei és a határon túli magyar nyelvű napi- és hetilapok, az országos és regionális televíziók, az országos, regionális és helyi rádiók, internetes portálok, minisztériumok, pártok, nagyvállalatok, illetve 350 hírlevél megrendelő kapja meg.

Kulcsszavak: MTI médiahajó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50