Az Agrikon KAM Kft. az IFS Applicationst választotta

Kovács Attila, 2002. október 3. 18:34
Magyarország egyik legjelentősebb mezőgazdasági gépgyára, az Agrikon Kabin és Agrártechnika Művek Kft. az IFS Hungary Kft. komponens alapú integrált vállalatirányítási rendszerét választotta üzleti megoldásaként - tájékoztatta október 3-án lapunkat at IFS-től Halász Gábor.
A néhány napja aláírt szerződés az IFS Applications 2002 pénzügy-számviteli, disztribúciós (logisztikai), termelésirányítási, valamint karbantartási moduljának bevezetését foglalja magában. Elsőként az IFS Applications 2002 pénzügy-számviteli és disztribúciós (logisztikai) modulját vezetik be, ezt követi a termelésirányítási, végül a karbantartási modul implementálása. A teljes rendszer várhatóan 2003 második fél évében már éles üzemben támogathatja a vállalati működést. Az Agrikon KAM Kft-nek többek között a nemzetközi partnereivel való hatékony együttműködés biztosítása, valamint a közeli EU-csatlakozást követően a versenyképesség megtarthatósága miatt volt szüksége a vállalatirányítási rendszerre. A nagy nemzetközi vállalatokkal történő zökkenőmentes együttműködés fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a cég olyan világhírű márkákhoz szállít kabinokat, mint a Claas vagy a Caterpillar. Az informatikai fejlesztés a vállalat jelenlegi szigetrendszereit hivatott kiváltani korszerű integrált rendszerrel.

A DIN EN ISO 9001 minősítéssel rendelkező Agrikon KAM (Kabin és Agrártechnika Művek) Kft. a magyar többségi tulajdonban álló Agrikon Csoport tagja. A vállalat különböző önjáró gépek (gabonakombájn, szecskázó, útépítő) vezetőfülkéinek, valamint telefonfülkék, finom lemezből készült különböző alkatrészek részegységeinek gyártását, továbbá gabonatároló berendezések, anyagmozgató gépek felületkezelését (elektroforetikus alapozás, elektrosztatikus robotszórás, műanyag porszórás) végzi.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50