Távmunka a gyakorlatban - a NeGRAL Kft. pályázata

OTS - Cégvonal, 2002. október 28. 08:53
Tényleg csak pénzkérdés lenne a távmunka elterjedése? Egy működő magyar távmunkamodellről. A kormány az "Esélyt a jövőnek" című programjának keretén belül ezer új távmunkahely létrehozását tervezi. A célra egymilliárd forintot szán.
A NeGRAL Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. szinte kizárólag távmunka alkalmazásával foglalkoztatja munkatársait. 1999-es indulása óta több mint 1500 informatikus és grafikus szakember csatlakozott a kezdeményezéséhez.

A cég idáig semmilyen támogatást nem kapott az úttörő munkájához, jelenleg így is mintegy 20 távmunkást foglalkoztat. Ügyfelei között tudhatja többek között a Philipset, az Axelerót, valamint további mintegy 60 hazai illetve ausztriai kis-, közép-, valamint nagyvállalatot.

A rendelkezésre álló óriási szakmai tudásbázis, valamint az évek során kialakított egyedi munkamódszert teljesen automatizáló NMS termék lehetővé teszi, hogy a távmunka eddig ismert minden jelentős hátrányát leküzdve a foglalkoztatott távmunkások száma a többszörösére emelkedjék.

A NeGRAL immár 3 éves gyakorlati tapasztalatára építve új szolgáltatásként tanácsadás keretében segíti a vállalatok üzleti folyamatainak alkalmassá tételét a távmunkára. A legnagyobb problémát általában ugyanis nem a pénz és a számítógép, hanem a távmunkamodell bevezetéséhez szükséges know-how hiánya jelenti.

A távmunka további népszerűsítése céljából a NeGRAL Kft. 2002. október 8-án pályázatot írt ki "NeGRAL pályázART 2002" címmel, mely az informatikus és grafikus szakemberek és a szolgáltatásaikra igényt tartó megbízók között kíván kapcsolatot teremteni.

A kiírás megtekinthető a http://www.negral.com/palyazART címen.

Kulcsszavak: pályázat távmunka

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50