A Navigatorral bővült a Wallis csoport informatikai portfóliója

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 5. 11:28
Újabb taggal bővült a Wallis Csoport. A Navigator Holding Kft. és leányvállalatai az összeolvadást követően Navigator Informatikai és Tanácsadó Kft. néven többrétű tevékenységgel - menedzsment-tanácsadással, informatikai fejlesztésekkel és rendszerbevezetéssel, valamint logisztikai tanácsadással foglalkozik.
A Navigator árbevétel-növekedési üteme ebben az évben közel 300%-os. Jelenleg folyamatban van és várhatóan idén befejeződik egy informatikai rendszerfejlesztő társaság felvásárlása is, amelynek eredményeképpen a cég árbevétele várhatóan több mint 100M Ft-tal bővül.

A logisztikai tanácsadásban a Navigator képviseli az osztrák Econsult GmbH-t, amely az osztrák vasutak és posta mellett számos kereskedelmi és termelő vállalkozás logisztikai fejlesztését végezte.

A cég meghatározó termékei között szerepel az intézményi és nagyvállalati szektorban egyre ismertebb a NaviGRAF WDD, amelynek segítségével megvalósítható a papírmentes iroda annyira már nem is távolinak tűnő elképzelése, illetve a Vectory Vállalatirányítási Rendszer szoftver, amely a középvállalatok körében egyre népszerűbb és mára több mint 60 referencia hellyel rendelkezik. A Társaság tanácsadói tevékenységét jelenleg többek között az ELENDER Rt.(PSI-net), a német tulajdonú B. Braun Kft., a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal és a Körte-Organica Rt. veszi igénybe.

A NAVIGATOR a közelmúltban kötött stratégiai szerződést az ATOSS Softwarehouse AG-val, melynek eredményeként a német tőzsdei cég kizárólagos képviseletét látja el Magyarországon. Az ATOSS termékei közé olyan alkalmazások tartoznak, mint az AENEIS folyamatszervező szoftver, amely a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél és a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál, valamint a B. Braun-nál is bevezetésre került. Az ATOSS termékek közül a jövőben meghatározó lehet még a Nyugat-európában ASES néven ismert HR menedzsment alkalmazás, amely többek között a német Deutche Telekomnál üzemel.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09