Folytatja megújulását a két éve alakult FigyelőNet

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 13. 09:12
A két éve indult FigyelőNetnek (www.fn.hu) mára az általános üzleti magazinná válás jelenti a fő kihívást. Ennek érdekében alakul át folyamatosan szolgáltatásaiban, rovataiban, megjelenésében úgy, hogy olvasóinak folyamatosan biztosítani tudja a gyors, magas színvonalú tájékoztatást mind az üzleti-gazdasági, mind a hétköznapi életben.
A születésnapján megújult üzleti portál új nyitóoldali szerkezettel, bővebb, ugyanakkor átláthatóbb tartalommal jelentkezik. A nyitóoldalon megnövekedett az első pillantásra látható tartalom, több hír, cikk és szolgáltatás érhető el azonnal. Ilyen a Hírek élén rovat, mely az üzleti életben fontos történéseknek jár azonnal utána, kibővítve a hírt a szükséges háttér-információkkal. Folyamatosan látható a lap élén a Percről-percre rovat, a nap legfontosabb politikai, gazdasági eseményeit emeli ki, így senki sem marad le semmilyen lényeges eseményről. Úgy növelték meg a hírek hosszát, hogy akit részletesebben érdekel az események csaknem minden részlete, az elolvashatja a teljes tudósítást, de takarékoskodhat az idővel, aki csak a címekhez kapcsolt egy mondatot futja át, mert a lényeget abból is megtudja.

Megváltozott a rovatok belső rendje is. Az elmúlt két évben a FigyelőNeten felgyülemlett hatalmas információhalmazt önálló alrovatokba rendezték. A megizmosodott kis adatbázisokból önálló alrovatok születtek. Így mostantól a szolgáltatások, a partnereink és az interaktív csoportok foglalják magukba a régi és új rovatokat. Sok aprósággal egészültek ki a már jól bevált rovatok is: például a Karrier rovatban megtalálható az álláskereséshez szükséges önéletrajz és tárgyalási minták.

Az angolul tanulóknak a hatszintű interaktív nyelvleckével, a menedzser ismeretek iránt érdeklődőknek a karrier rovat saját mellékleteivel illetve a Figyelő Fórum konferenciák teljes kínálatával segít a FigyelőNet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05