Újabb díj az Oracle adatbáziskezelőjének

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. november 13. 20:03
Az Intelligent Enterprise 2002-es olvasói díját az adatbázis-kiszolgálók kategóriájában az Oracle9i adatbázis-kezelő nyerte, maga mögé utasítva a Microsoft SQL Server, IBM DB2 és NCR Teradata rendszereket. Az Oracle további nyertes termékei az Oracle9iAS Portál a vállalati portálalkalmazások kategóriájában, valamint az Oracle Financials a gazdálkodásirányítási alkalmazások között.
Az Intelligent Enterprise magazin közel százezer, jellemzően informatikai és üzleti szakemberekből álló olvasótábora az idei évben is megerősítette, hogy az Oracle a világ legkelendőbb adatbáziskezelője az adattárházakat és üzletiintelligencia-rendszereket alkalmazó cégek körében.

Az Oracle9i adatbázis-kezelő gyakorlatilag az egyetlen olyan adatbázis-kiszolgáló, amely az üzleti intelligencia-szolgáltatások széles körét integráltan tartalmazza, méretrugalmas adattárház-kezelést, ETL (adatmozgatási), OLAP (on-line elemzés feldolgozás) és adatbányászati funkciókat biztosítva. A felhasználók most az adatok hatékony konszolidálásával egyetlen adatbázisszerveren átfogó vállalati adattárházat alakíthatnak ki, amelyet összetett és kifinomult adatelemzésekhez használhatnak.

Kulcsszavak: díj adatbázis Oracle

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05