Internet az irodában, iroda az interneten

F. Fülöp Hajnalka F. Fülöp Hajnalka, 2002. november 14. 10:25
Officeworld 2002" címen irodakultúra és technológia szakkiállítást és konferenciát rendez az IT Irodakultúra és Technológia magazin Budapesten, a Dorottya Udvarban, (1113 Budapest, Bocskai út 134-146.), 2002. november 20-23. között.
Az irodai és üzleti világ tárgy- és környezetkultúrájával, eszközeivel és szolgáltatásaival foglalkozó IT magazintól kapott információink szerint a rendezvény célja, hogy megkönnyítse a beruházók döntést azáltal, hogy egyedülálló módon, egy csokorba gyűjtve vonultatja fel az irodaalakítás minden kellékét, az első lépéstől az utolsóig, azaz a megfelelő ingatlan kiválasztásától a hálózatépítésen, bútorozáson át a legapróbb irodai kiegészítőkig.

Az évente megrendezésre kerülő szakkiállítás átfogó képet fest a korszerű irodaszervezésről, kézzelfogható megoldásokkal, ergonómiailag és funkcionálisan egyaránt átgondolt példákkal mutatja be a magyar piac termékválasztékát. A kiállítással párhuzamosan megrendezésre kerülő konferencia - igazodva a napjainkra jellemző munkavégzési módszerekhez - központi témaként a mobil munkahelyek világát jelöli ki, de kiemelten foglalkoznak a távmunka és az elektronikus ügyintézés témájával is.

A konferencia utolsó napja, 22-e péntek az informatika és a távközlés napja. Ezen a napon hallhatunk előadást például Pintér Róbert tudományos főmunkatárs tolmácsolásában, aki a BME-ITTK - Információs Társadalom és Trendkutató Közpon kutatója.Az internet-trendek és az internetforradalom lesz a témája. A már említett távmunka és e-közigazgatáson túl a honlapergonómia- honlaptervezés és honlapfejlesztés is szóba kerül. A kiállítás a budapesti ingatlanpiac érdekes színfoltjának számító Dorottya udvarban tekinthető meg, ugyanitt lesznek az előadások is.

A nívós építészeti megoldásokat alkalmazó, 27.000 nm területű irodaház szemet gyönyörködtető példája a régi és új architektúra együttélésének. Az egykori ipari épület századfordulót idéző atmoszférája, a high-tech hangulatú fogadócsarnok, a nyugalmat árasztó belső kert, és a fejlett épületirányítási rendszer kiemelkedő minőségével összhangban van a rendezvény filozófiájával.

A rendezvényről bővebb felvilágosítást az irodatrend@message.hu dímen adnak a szervezők.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05